18 gadu vecumā bojā iet bokseris, kuru dēvēja par nākamo Muhamedu Ali

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Otrdien automašīnas avārijā gāja bojā 18 gadus vecais velsiešu bokseris Muhameds Hašims, vēsta "The Sun".

Bokseris braucis savā privātajā BMW kopā ar kādu līdz šim neidentificētu sievieti. Diemžēl jaunietis spēkratu nav novaldījis un ietriecās barjerā, kas atdala pretējo virzienu joslas uz Velsas "M4" maģistrāles.

Avārijā cietusī sieviete tika nogādāta slimnīcā ar nelieliem savainojumiem, bet jaunais bokseris no gūtajām traumām gāja bojā.

Ar paziņojumu par Hašima nāvi nākusi klajā arī boksera ģimene: "Viņu mums atņēma tik pēkšņi. Lai svētīti labi mirkļi, ko ar viņu pavadījām īsajos 18 gados. Diena ar Muhamedu lika viņā iemīlēties atkal un atkal. Viņa enerģija un smaids varēja "iedegta gaismu" jebkurā telpā. Viņa klātbūtni jutām mēs visi un jebkurš cilvēks, kuram bija tā veiksme satikt Muhamedu, to var apliecināt. Mēs visi viņu mīlējām un novērtējām un ticam, ka Muhameds turpinās dzīvot starp mums."

Hašims tika salīdzināts ar leģendāro Muhamedu Ali ne tikai viņa vārda dēļ. Jaunais bokseris ir piekopis arī cīņas stilu, kas līdzinājies, iespējams, visu laiku labākā boksera demonstrētajām darbībām ringā.

Savas vecuma grupas reitingā Hašims bija otrajā vietā visā pasaulē.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu