Rīgas "Dinamo" ar jaunā galvenā trenera paziņošanu nesteigsies

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" komanda
Rīgas "Dinamo" komanda Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" valde jauno stūrmani plāno paziņot neilgi pēc pandēmijas mitēšanās, sarunā ar Krievijas ziņu aģentūru TASS pauda kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

"Hockey without spectators" "Dinamo" galvenā trenera amata kandidātiem pievienoja 53 gadus veco zviedru Hansu Valsonu, kurš saskaņā ar rīcībā esošo informāciju ir viens no trim galvenajiem kandidātiem uz posteņa ieņemšanu.

Iepriekš kandidātu lokā bija iekļauti Pēteris Skudra un Leonīds Tambijevs, kuram neizdevās debitēt pie Vladivostokas "Admiral" stūres.

"Tambijevs ir mūsu sašaurinātajā kandidātu lokā, bet lēmumu šajā sakarā pieņemsim vēlāk. Ir vēl citi kandidāti, kuru prasmes ir tikpat atzīstamas kā Tambijevam," norādīja Savickis. "Domāju, ka tiklīdz koronavīruss pierimsies, paziņosim jauno galveno treneri."

"Nevaram pieņemt lēmumu, ja nezinām, kas notiks pēc mēneša vai pusotra. Lielā mērā esam iepazinušies ar kandidātiem, bet ir vēl daži bez minētajiem Tambijeva, Skudras un Valsona."

"Dinamo" šosezon 62 spēlēs izcīnīja 41 punktu un palika priekšpēdējā vietā līgā, par diviem punktiem apsteidzot vien Minskas "Dinamo".

"Play-off" jeb Gagarina kausa izcīņā klubam nav izdevies iekļūt jau sešas sezonas pēc kārtas.

Savickis ceturtdien tika atkārtoti pārvēlēts KHL direktoru padomē, kas ir augstākā lēmējvara līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu