Cerība mirst pēdējā - "Knicks" pārstāvji uzskata, ka komanda maiņas darījumā spēs iegūt līgas zvaigzni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ņujorkas "Knicks" spēlētāji
Ņujorkas "Knicks" spēlētāji Foto: EPA/Scanpix

Ir pagājis jau vairāk nekā gads kopš Ņujorkas "Knicks" nolēma aizmainīt vienīgo spēlētāju, kuru viņu komandas sastāvā varēja dēvēt par zvaigzni - Kristapu Porziņģi. SNY žurnālists Aiens Beglijs ir noskaidrojis, ka vairāki Ņujorkas kluba pārstāvji ir pārliecības pilni, ka maiņas darījumā "Knicks" izdosies iegūt zvaigžņu kalibra spēlētāju.

"Knicks" vadības līmenī ir sākusies ģenerāltīrīšana. Darba attiecības jau ir uzteiktas bijušajam kluba prezidentam Stīvam Milzam, kā arī cienītajam speciālistam Deividam Blatam. Lai gan kadru maiņa ir sākusies, nav šaubu, ka joprojām ap "Knicks" valda ne pati pozitīvākā aura. Vēl pietiekami nesen "Knicks" piedzīvoja starpsezonas lielāko fiasko, nespējot piesaistīt Kairiju Ērvingu un Kevinu Durentu, kuri "Knicks" vienībai mediju vidē bija "piesieti" visas sezonas garumā.

Vēl ļaunāk, viņi pievienojās citam Ņujorkā bāzētam klubam - Bruklinas "Nets".

Un tomēr, kā raksta Beglijs, "Knicks" pārstāvjiem ir optimisms par to, ka viņu vienība maiņas darījumā spētu iegūt kādu zvaigžņu kalibra spēlētāju, kurš ir neapmierināts ar savu šā brīža situāciju.

Viens no "Knicks" menedžmenta pārstāvjiem Beglijam atklājis, ka tieši šādu pārbūves veidu ir nepieciešams izvēlēties: "Priekš mums tas ir pats labākais ceļš."

Jāatzīst, ka "Knicks" jauno spēlētāju un drafta izvēļu "dārgumu lāde" ir pietiekami bagāta. Nākamajos četros gados "Knicks" rīcībā ir kopumā septiņas pirmās kārtas drafta izvēles. Tāpat viņu rīcībā ir arī tādi daudzsološi jaunie spēlētāji kā Mičels Robinsons, Kevins Nokss, Deniss Smits jaunākais, Frenks Nilikina un Rovans Aleksandrs Berets. "Knicks" nākotni uzlabo arī fakts, ka viņu rīcībā ir daudz vietas zem algu griestiem.

Tomēr problēma ir tajā, ka šobrīd nav dzirdamas runas par kādu konkrētu zvaigzni, kura būtu izteikti neapmierināta ar situāciju esošajā komandā. Līdz ar to ir grūti iedomāties, ka "Knicks" maiņas darījumā varētu iegūt zvaigzni. Pie tam "Knicks" reputācija daudzu secīgu un nepareizu lēmumu rezultātā ir ievērojami iedragāta. Tāpēc, pat, ja Ņujorkas klubam izdotos maiņas darījumā piesaistīt augsta līmeņa spēlētāju, nav garantijas, ka beidzoties viņa līgumam, spēlētājs tur vēlētos palikt.

Pēdējo reizi izslēgšanas spēlēm "Knicks" kvalificējās 2012. - 2013. gada sezonā, kad Austrumu konferences otrajā kārtā tika piedzīvots zaudējums pret Indianas "Pacers".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu