Video "Bez jums visiem es nebūtu izdzīvojusi!" No ieslodzījuma atbrīvotā Misāne personīgi pasakās atbalstītājiem (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Es krītu ceļos pateicībā tavā priekšā, manu māsiņ. Es vēlos 'pateikties ik vienam no jums!" Sociālajā tīklā "Facebook" no nosūtīšanas uz DĀR izglābtā un no cietuma atbrīvotā Kristīne Misāne dalās personīgā pateicībā saviem atbalstītājiem.

"Es gribu pateikt paldies visiem, visiem, kas bija kopā ar manu ģimeni, domās un lūgšanās par manu dzīvību un atbalstīja mani dažādos atbalsta pasākumus," pauž Misāne.

Misāne saka "paldies visai tautai un manai valstij", pieminot balto ziedu ceremoniju pie Brīvības pieminekļa, kas tika organizēta par godu viņas atbalstam.

"Paldies Latvijas valsts prezidentam, prezidenta kancelejai un Ārlietu ministrijai," norāda Misāne, sakot, ka bez "visiem jums es nebūtu izdzīvojusi".

"Paldies jums par manu dzīvību!"

Misāne pateicību video publiskojusi gan latviešu, gan angļu valodā.

Misāne kopš 2018. gada nogales atradās apcietinājumā Dānijā, kur viņa tika aizturēta, jo DĀR viņai bija inkriminēta sava bērna nolaupīšana un citi pārkāpumi. Dānija jau bija pieņēmusi lēmumu Misāni izdot DĀR, bet izdošana trīs reizes tika atlikta.

Misānes pārstāvji portālu "Apollo" iepriekš informēja, ka sieviete 2011. gadā iepazinusies ar DĀR pilsoni un pēc četriem gadiem abiem piedzimusi meita. Taču starp abiem vecākiem sākušies konflikti, kas sākotnēji bijuši finansiāli motivēti. Pēc tam vīrietis vienpusēji nolēmis pārtraukt attiecības un esot sācis vardarbīgi izturēties gan pret Misāni, gan pret abiem ģimenes nepilngadīgajiem bērniem.

Baidoties par savu un savu bērnu drošību un dzīvību, 2018. gada maijā Misāne nolēmusi meklēt patvērumu Latvijā, norādīja radinieki. 2018. gada decembrī Misāne devusies darba braucienā caur Kopenhāgenu uz Mozambiku, taču, šķērsojot robežu, viņa aizturēta, jo bijusi Interpola meklēšanā. Misānes pārstāvji apgalvoja, ka DĀR sievietei draudot 15 gadus ilgs cietumsods.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu