Vairums vakar atklāto Covid-19 pacientu ir no Rīgas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no SPKC kartes

Teju visi jeb septiņi no astoņiem pēdējā diennaktī konstatētajiem Covid-19 pacientiem reģistrēti Rīgā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Reģistrējot septiņus jaunus sasirgušos, kopējais Covid-19 pacientu skaits Rīgā pieaudzis līdz 488.

Zināms, ka pieci no pēdējiem sasirgušajiem ir saistīti ar Rīgas sociālās aprūpes centru "Gaiļezers", kur 29.aprīlī kādam iemītniekam tika konstatēta saslimšana ar Covid-19. Veicot epidemioloģisko izmeklēšanu un papildu analīzes, Covid-19 līdz šim atklāts kopumā septiņiem centra iemītniekiem.

Saslimšana ar Covid-19 joprojām reģistrēta 69 pašvaldībās, proti, Aizkraukles, Aizputes, Amatas, Alojas, Alūksnes, Alsungas, Ādažu, Babītes, Baldones, Bauskas, Beverīnas, Burtnieku, Carnikavas, Cēsu, Dagdas, Dobeles, Durbes, Engures, Garkalnes, Grobiņas, Iecavas, Ikšķiles Jelgavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Mazsalacas, Mālpils, Mārupes, Mērsraga, Ogres, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Preiļu, Priekules, Priekuļu, Raunas, Rēzeknes, Ropažu, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Saldus, Saulkrastu, Sējas, Siguldas, Skrīveru, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas, Vecumnieku un Ventspils novados, kā arī lielajās pilsētās - Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Rēzeknē, Rīgā, Valmierā un Ventspilī.

Jau ziņots, ka pēdējā diennaktī reģistrēti astoņi jauni Covid-19 pacienti, no kuriem pieci saistīti ar vienu inficēšanās vietu.

Aizvadītajā diennaktī Covid-19 testi veikti 1143 personām, bet līdz šim kopumā - 64 245 personām.

Latvijā Covid-19 līdz šim konstatēts 879 cilvēkiem, 348 no viņiem izveseļojušies, bet 16 nomiruši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu