"No miroņiem atgriezies" bijušais "Schalke 04" spēlētājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Manuela Noiera bijušais komandas biedrs FC "Schalke 04" rindās Hianiks Kamba 2016. gadā savā dzimtajā Kongo gāja bojā auto negadījumā. Kā vēsta vācu laikraksts "Bild", futbolists joprojām ir dzīvs, jo pēc negadījuma, kurš tomēr nav bijis letāls, tika īstenota krāpšanas shēma.

Iemesls, kāpēc Kambas "atgriešanās no miroņiem" ir nākusi dienasgaismā, ir saistīts ar futbolista bijušo sievu. Varas iestādes ir uzsākušas izmeklēšanu par sievietes krāpšanos ar apdrošināšanas polisēm. Tiek ziņots, ka Kambas bijusī sieva no apdrošināšanas iestādes ir saņēmusi naudas summu sešu ciparu apmērā, jo sagatavojusi viltus futbolista nāves sertifikātu, kā arī bēru paziņojumu. 

Kamba ir dzimis 1986. gadā Kongo. Viņa vecāki tajā pašā gadā aizbēga uz Vāciju, no kurienes viņi tika deportēti 2005. gadā. Deportācija draudēja arī futbolistam, bet viņam tika piedāvāta iespēja spēlēt "Schalke 04", līdz ar to spēlētājs varēja palikt Vācijā.

Futbolists nav slēpis faktu, ka patiesībā ir dzīvs. 2018. gadā viņš uzrakstīja iesniegumu, lai varētu atgriezties Vācijā, kas arī tika apstiprināts. Pats Kamba netiek tiesāts par krāpšanu. Tāpat ir zināms, ka viņš būs viena no personām, kuras liecinās pret krāpšanā apsūdzēto sievieti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu