Pēc treniņu atsākšanas vienam no Itālijas kluba "Torino" futbolistiem konstatēts Covid-19

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Torino" futbolisti
"Torino" futbolisti Foto: EPA/Scanpix

Itālijas futbola čempionāta spēcīgākās līgas A sērijas kluba "Torino" futbolistam trešdien ir konstatēts koronavīruss medicīnisko izmeklējumu laikā, ziņo klubs.

Itālijas valdība svētdien apstiprināja, ka ar pirmdienu treniņus ļauts aizvadīt ne vien individuālajos sporta veidos, bet arī sporta spēlēs, kas ir pirmie futbola komandu treniņi pēc apmēram divu mēnešu dīkstāves.

Turīnas klubs trešdien paziņoja, ka "spēlētājs šobrīd ir bez simptomiem, nekavējoties tika ievietots karantīnā un tiks nepārtraukti uzraudzīts." Viņa vārds netika atklāts.

Saslimšanas gadījums 15.vietā A sērijā esošajā klubā tika izziņots vien dažas stundas pēc tam, kad "Juventus" uzbrucējs Paulo Dibala pavēstīja, ka ir pilnībā izveseļojies no saslimšanas ar Covid-19. Viņa analīzes izrādījās pozitīvas 21.martā.

A sērijas komandas šonedēļ atsāk individuālos treniņus savās sienās, futbolistiem veicot medicīniskās pārbaudes un sekojot drošības pasākumiem, lai novērstu inficēšanos ar koronavīrusu.

Itālijas valdība un futbola dzīves vadība tiksies ceturtdien, lai pārrunātu protokolus par drošu pilna apjoma treniņu atsākšanu 18.maijā, kas var novest pie līgas spēļu atsākšanās.

Sezona tika apturēta 9.martā, kad līdz tās beigām bija atlikušas 12 spēļu kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu