Ilgi gaidītā "UFC 249" priekšvakarā Covid-19 konstatēts vienam no cīkstoņiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācija UFC paziņojusi, ka vienam no cīkstoņiem, kā arī diviem viņa treneriem ir konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

Tiek ziņots, ka Brazīlijas cīkstonis Ronaldo "Džakare" Souza nepiedalīsies cīņā pret Juraiju Holu, jo brazīlietim un diviem viņa treneriem ir konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

Souza Floridā ieradās trešdien, paziņodams, ka bijis kontaktā ar ģimenes locekļiem, kuri arī ir saslimuši ar vīrusu. Protams, cīkstonis un divi viņa treneri uzreiz tika izolēti viesnīcas numuriņā. Tāpat viņiem tika veikti koronavīrusa testi, kuri izrādījušies pozitīvi.

Kā ziņo UFC testēti ir bijuši pilnībā visi cīņu šova dalībnieki un viņu treneri, bet vairāk nevienam saslimšana ar koronavīrusu nav konstatēta.

Lai gan tiek ziņots, ka Souza bija pilnībā izolēts viesnīcā, interneta vidē ir nonācis video, kurā viņš, laikā, kad viņam bija jābūt izolētam, ir kopā ar tautieti Fabrisio Verdumu un citām personām. Arī Verdums cīnīsies "UFC 249" cīņu vakarā un viņa pretinieks ir Aleksejs Oleiņiks.

Par spīti ziņām par Souzas inficēšanos ar Covid-19, UFC nav lēmuši par cīņu šova atkārtotu pārcelšanu. "UFC 249" cīņu vakarā par pagaidu jostu vieglā svara divīzijā cīnīsies Tonijs Fergusons un Džastins Geijči, bet čempiona titulu svara kategorijā līdz 61,2 kilogramiem sadalīs Henrijs Sehudo un Dominiks Kruzs. Tāpat vakara galvenajās cīņās (main card) paredzēts arī ilgi gaidītais duelis starp smagsvara milžiem Francisu Ngannu un Jeržinju Rozenstraku.

Cīņu šova galvenās cīņas (main card) sāksies svētdienas rītā aptuveni plkst. 5 pēc Latvijas laika. Taču arī pirms tām būs vērojamas divas cīņas, kurās oktagonā izies bijušie čempioni. Vispirms cīnīsies jau pieminētie Verdums un Oleiņiks, bet tieši pirms vakara piecu galveno cīņu sākšanās oktagonā izies Donalds "Kovbojs" Serone un Entonijs Petiss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu