Viņķele neierodas raidījumā "Tieša runa". Bojārs par to uzzina tikai tiešraidē un tāpat uzdod ministrei paredzētos jautājumus (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Veselības ministre Ilze Viņķele
Veselības ministre Ilze Viņķele Foto: Paula Čurkste/LETA

Trešdien, 13. maijā, pulksten 21.10 televizoru un datoru ekrānos sākās žurnālista Gunta Bojāra raidījums "Tieša runa". Raidījuma tēma bija "Kā dzīvosim mazinātu ierobežojumu laikā?" un diskusijas galvenā dalībniece bija Veselības ministre Ilze Viņķele, kura uz diskusiju neieradās, paziņojot par to, kad raidījums jau bija sācies.

Guntis Bojārs turpināja diskusiju ar pārējiem dalībniekiem, taču, uzdodot Viņķelei paredzētos jautājumus tiešraidē, aicinot viņu atbildēt ja ne raidījumā, tad kaut vai sociālajos tīklos.

Raidījuma vadītājs vēlējās noskaidrot Viņķeles viedokli par pulcēšanos tā sauktajā Uzvaras parkā 9. maijā. Tāpat Bojārs pieminēja neseno ažiotāžu par Viņķeles debiju "karantīnas diskotēkā", prasot, vai viņas rādītie žesti bija veltīti Latvijas žurnālistiem.

Diskusijā piedalījās Autotransporta direkcijas valdes priekšsēdētājs Kristiāns Godiņš, SIA "Rīgas satiksme" valdes priekšsēdētāja Džineta Innusa, Latvijas Muzeju biedrības valdes priekšsēdētāja Zane Grīnvalde, Latvijas lauku tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" prezidente Asnāte Ziemele, Liepājas Futbola skolas direktors Aivis Tints, Latvijas Veselības un fitnesa asociācijas valdes loceklis Gints Kuzņecovs un Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Līga Menģelsone.

Jāpiebilst, ka diskusijas dalībniekiem arī bijuši pulka jautājumu, ko viņi vēlējušies precizēt ar Viņķeles kundzi.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka 8. maijā DJ Kārļa Ķilkuta rīkotajā "Quarantine DISCO" uzstājās veselības ministre Ilze Viņķele, kura kādā brīdī parādīja rupju žestu. Pirms SOFI TUKKER dziesmas "F*ck They" izpildīšanas Viņķele sacīja, ka to "kā uzmundrinājumu" velta Edgaram Labsvīram, kurš atstāja Nacionālā veselības dienesta vadītāja amatu.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu