"Man krīt ārā zobi" UFC turpina uzņemt apgriezienus ar vēl vienu nežēlīgu cīņu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Glovers Tekšeira un Entonijs Smits
Glovers Tekšeira un Entonijs Smits Foto: Reuters/ScanPix

Ceturtdienas agrā norisinājās norisinājās "UFC Fight Night" cīņu šovs, kura galvenajā cīņā starp Entoniju Smitu un Gloveru Tekšeiru atkal izvērtās īstena "asinspirts".

Cīņas pirmās aptuveni septiņas minūtes kontrolēja Smits, kurš var lepoties ar iesauku "Lauvassirds". Tekšeira nespēja atrast pareizo distanci un Smits viņu apbēra ar sitieniem pa ķermeni un smagiem sitieniem ar labo roku.

Viss mainījās, kad Tekšeira otrā raunda vidū trāpīja precīzu sitienu pa Smita aci. Pat Smits gan uzskatīja, ka pretinieks viņam acī iebakstījis ar pirkstu, kas nav atļauts, bet tiesnesis domāja citādāk. Pēc šī pavērsiena Tekšeira sāka būt ievērojami pārāks par savu pretinieku un vienā no cīņas mirkļiem, atrodoties uz zemes, Smits tiesnesim pat padeva savu zobu...

Pirms piektā raunda, kad Smits jau bija ievērojami cietis, viņš saviem treneriem teica: "Man krīt ārā zobi." Cīņa tika apturēta noslēdzošā raunda minūtē, jo Smits acīmredzami vairs nebija spējīgs turpināt cīņu.

Jau tagad gan Smita treneru korpuss, gan cīņas galvenais tiesnesis tiek kritizēti par dueļa ātrāku nepārtraukšanu.  

Citās cīņās smagsvaru duelī Bens Rotvels pēc tiesnešu lēmuma bija pārāks par Ovinsu Seintprū, vieglā svara kategorijā Drū Dobers ar otrā raunda nokautu uzveica Aleksandru Ernandezu.

Zaudējumu pēc tiesnešu lēmuma piedzīvoja arī bijušais titula pretendents svara kategorijā līdz 57 kilogramiem Rejs Borgs, kurš piekāpās Rikijam Simonam. Pie uzvaras tika arī UFC veterāns Andrejs Arlovskis, pēc punktiem pārspējot Filipi Linsu.

Jau aizvadītajā nedēļas nogalē ļoti asiņainā cīņā pārliecinošu uzvaru pār Toniju Fergusonu izcīnīja Džastins Geiči. Šis cīņu šovs iezīmēja organizācijas atgriešanos pēc Covid-19 izraisītā pārtraukuma, kas līdz šim bija paralizējis visu profesionālo sportu.

Nākamais UFC cīņu šovs norisināsies jau agrā svētdienas rītā pēc Latvijas laika. Šī cīņu šova galvenajā duelī oktagonā izies leģendārais Alistārs Overīms un Valts Heriss.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu