Indijā sieviete uzreiz pēc dzemdībām mēro 160 kilometrus ar kājām un jaundzimušo uz rokām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: EPA/Scanpix

Grūtniece, šķērsojot Indiju ar kājām, pārtrauca savu ceļojumu, lai dzemdētu, un pēc tam turpināja savu vēl 160 kilometrus garo ceļu, vēsta raidsabiedrība CNN.

Sieviete, kuras identitāte nav zināma, kopā ar vīru un četriem viņu bērniem devās no Nāšikas pilsētas Maharastras štatā uz Satnu, kas ir pilsēta Madhija pradeša štatā.

Kaut kad garā "ceļojuma" laikā sievietei sākušās dzemdības. Pēc dažām dienām, kad viņi bija sasnieguši kaimiņu štatu, viņus apturēja robežkontrole, kur arī muitas darbinieks Kavita Kanešs uzzināja apbrīnojamo stāstu, ko atklāja raidsabiedrībai.

"Pēc dzemdībām viņa vienkārši esot atpūtusies apmēram pusotru līdz divām stundām. Ģimenei nebija naudas, nebija transportlīdzekļa, viņi centušies stopēt, bet neviens viņus neesot ņēmis automašīnā," atklāja Kanešs.

Kanešs norādīja, ka bērniņš esot dzimis 5. maijā un viņš ģimeni saticis četras dienas vēlāk.

Ģimene esot pametusi Nāšiku, jo viņi bija palikuši bez mājvietas un bez iespējām nopelnīt iztikai Covid-19 ierobežošanas pasākumu dēļ.

Robežkontroles darbinieki esot noorganizējuši sievietes un jaundzimušā bērniņa nogādāšanu uz slimnīcu, lai viņus varētu apraudzīt mediķi.

Kopš Indijā ir stājušies spēkā ierobežojumi Covid-19 izplatības apkarošanas sakarā, tūkstošiem viesstrādnieku ir mēģinājuši pamest pilsētas un atgriezties viņu migrantu ciematos.

Visā valstī slēgtā sabiedriskā transporta dēļ daudzi no viņiem ir spiesti veikt garos ceļus ar kājām.

Saskaņā ar Džona Hopkinsa Universitātes apkopotajiem datiem Indijā līdz šim ir reģistrēti vairāk nekā 78 000 koronavīrusa gadījumu un 2551 nāves gadījums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu