Video Sieviete Rīgā pieskata savu meitu vairāk nekā četru promiļu reibumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daudzstāvu ēkas Pļavniekos.
Daudzstāvu ēkas Pļavniekos. Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgā, Sarkandaugavā, kādā dzīvoklī policisti sastapuši pamatīgā alkohola reibumā esošu māmiņu ar bērnu un agresīvi noskaņotu vīrieti, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kaimiņi bija ziņojuši, ka šeit līdzās iereibušiem pieaugušajiem redzēts arī mazs bērns. Ierodoties notikuma vietā, zvanītāju teiktais apstiprinājies un miteklī sastapta iereibusi sieviete, kas izrādījās turpat istabā dusošās piecgadnieces māte, kā arī viņas ciemiņš, kāds iereibis un visai agresīvs vīrietis.

Laikā, kamēr inspektori nokārtojuši formalitātes un lēmuši, kā rīkoties, tālāk manāmi uzvilktais kungs turpinājis netraucēti rosīties dzīvoklī un kādā mirklī, spītējot policistu aizrādījumam, sācis smēķēt telpās, tikai dažu metru attālumā no gulošā bērna.

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) inspektore Sintija Jurjāne atklāja, ka bērna māte bijusi 4,27 promiļu reibumā. "Bērna māte nebija spējīga parūpēties par savu atvasi. Dzīvoklī esošajam vīrietim tika konstatētas vairāk nekā divas promiles."

Protams, par šādu rīcību viņam nekavējoties noformēts protokols. Tiesa, tas nebūt nav licis viņam piebremzēt, un vīrietis turpinājis balansēt uz naža asmens un vairākkārt provocējis policistus.

Rezultātā agresīvais vīrietis nonācis Valsts policijas kolēģu rokās, kas pret vīrieti uzsākuši lietu par pretošanos kārtības sargiem, savukārt bērna mātei noformēts protokols par bērna aprūpes pienākumu nepildīšanu.

Šajā reizē gan likumsargi bērnu nav šķīruši no ģimenes, jo dzīvoklī ieradies arī meitenītes tēvs, kurš apņēmies parūpēties gan par bērnu, gan par iereibušo sievieti. Ziņa par šo situāciju un apstākļiem ģimenē nodota bāriņtiesai un bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu