Šmita pārstāvētā "Barcelona" par lielu naudu ir gatava iegādāties grieķu zvaigzni Kalatesu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Niks Kalatess (ar bumbu)
Niks Kalatess (ar bumbu) Foto: EPA/Scanpix

Latvijas izlases basketbolists Rolanda Šmita pārstāvētā Spānijas komanda "Barcelona" ir gatava maksāt 5,5 miljonus ASV dolāru (aptuveni 5 miljonus eiro), lai savā rīcībā iegūtu Niku Kalatesu, vēsta portāls "Sportando".

"Barcelona" nākamsezon vairs nepārstāvēs amerikānis Malkolms Delanejs.

Otrdien noskaidrojies, ka "Barcelona" Delaneja pozīcijā lūko iegādāties Kalatesu, kurš šosezon pārstāvēja Atēnu "Panathinaikos Opap".

Spānijas komanda par basketbolistu trijos gados ir gatava maksāt nedaudz vairāk nekā piecus miljonus eiro. Portāls arī vēsta, ka Kalatess, visticamāk, pametīs "Panathinaikos Opap".

Kalatess šosezon ULEB Eirolīgas turnīra 28 spēlēs laukumā vidēji pavadīja 32 minūtes un 11 sekundes, kuru laikā caurmērā guva 13,3 punktus, izcīnīja 4,9 atlēkušās bumbas un pievienoja 9,1 rezultatīvu piespēli, kā arī 1,1 pārtvertu bumbu.

Jau ziņots, ka Spānijas spēcīgākā čempionāta jeb ACB līgas uzvarētāji Covid-19 pandēmijas apstākļos var tikt noskaidroti labāko 12 vienību turnīrā vienā sacensību vietā, nevienai no komandām šosezon nepametot spēcīgāko līgu.

Gadījumā, ja līdz 31.maijam tiks pieņemts lēmums par sezonas turpināšanu, pirmie dueļi varētu sākties jūlijā, nevis 15.jūnijā, kā bija plānots iepriekš.

Šmita pārstāvētā "Barcelona" pēc turnīra apturēšanas ar 19 uzvarām 23 spēlēs turnīra tabulā ir pirmā, Artūra Žagara Badalonas "Joventut" vienība ar deviņiem panākumiem 24 mačos ieņem 12.vietu, Rinalds Mālmanis un Mursijas UCAM ar septiņām uzvarām 22 spēlēs ir 16.pozīcijā, bet Rodija Mačohas pārstāvētais Fuenlavradas "Montakit" klubs ar pieciem panākumiem 22 cīņās ierindojas 17.vietā 18 klubu vidū.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu