Sieviete Rīgā par mata tiesu izglābjas no sadegšanas savā automašīnā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsgrēka aculiecinieka foto.
Ugunsgrēka aculiecinieka foto. Foto: Degpunktā

Pirmdienas pēcpusdienā Dreiliņos aizdegusies "Chevrolet" markas automašīna. Transportlīdzekļa vadītājai ir paveicies - viņa tikusi ārā no bīstamās situācijas pēdējā mirklī, vēsta raidījums "Degpunktā".

Uz notikuma vietu cauri vakara stundai raksturīgajiem sastrēgumiem devās vairākas operatīvo dienestu brigādes. Glābēji nonākuši Dreiliņos, kur kāda klusa šķērsiela uz mirkli bija pārvērtusies par īstu "degpunktu" - vairāku aculiecinieku klātbūtnē liesmas gandrīz acumirklī iznīcinājušas kādu vieglo automašīnu.

Vietējie iedzīvotāji atzīst, ka bija noraizējušies par liesmu pārnesi uz kādu no tuvumā esošajām ēkām, taču šajā gadījumā ugunsdzēsēji paveikuši savu darbu godam. Diemžēl no auto atlicis vien vraks.

Tikai pārdesmit minūtes pēc izsaukuma saņemšanas operatīvie dienesti varējuši doties prom, savukārt auto saimniece pēc paviesošanās mediķu busiņā atžirgusi un varējusi palikt notikuma vietā, lai sagaidītu Valsts policijas darbiniekus, kuri noskaidroja notikuma sekas.

Ņemot vērā, ka šajā situācijā nav pamata aizdomām, ka noticis kas pretlikumīgs, visticamāk, ka šajā situācijā lieta netiks ierosināta.

Video: Automašīnas ugunsgrēks Dreiliņos

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu