Bēdīgi slavenās baseina ballītes apmeklētājam ASV konstatē Covid-19. Inficēšanās riskam pakļauti vairāki simti cilvēku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Misūrī štata iedzīvotājs, kurš bija viens no bēdīgi slavenās ballītes viesiem, ir inficējies ar Covid-19. Nu vīrusa briesmām pakļauti vairāki simti cilvēku, kas neievēroja Covid-19 dēļ noteiktos ierobežojumus, ziņo portāls "Bussines Insider".

Kemdenas apgabala veselības departaments pastāstīja, ka ar Covid-19 saslimusī persona novērojusi simptomus svētdien, 24. maijā. Visticamāk, ar jauno koronavīrusu bija saslimis vēl pirms ballītes un, iespējams, ar to inficējis arī citus pasākuma viesus.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka 24. maijā mikroblogošanas vietnē "Twitter" tika ievietots video no kādas baseina ballītes atpūtas vietā Misūri štata, ASV. Tajā bija redzams, ka simtiem cilvēku cieši viens otram blakus labprātīgi neievēro Covid-19 dēļ noteiktos ierobežojumus  

Ar video dalījās CNN reportieris Skots Pasmors. Ar viņa ievietoto video dalījušies vairāk nekā 20 tūkstoši cilvēku, tāpat reaģējuši vairāk nekā 77 tūkstoši un komentējuši vairāk kā 17 tūkstoši sociālo tīklu lietotāju no visas pasaules.

Jau vēstīts, ka pasaules valstu vidū ASV ir vislielākais ar jauno koronavīrusu saistīto nāves gadījumu skaits, kā arī vislielākais apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu