Braucot ierauga, ka aizmugure deg. Rīgā šoferis par mata tiesu izglābjas no sadegšanas braucošā auto (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Twitter video/@B_Perkons

Svētdien, 30. maijā, Rīgā, Ķīpsalā, liesmas iznīcināja kādu vairāku desmitu tūkstošu eiro vērtu "BMW" markas spēkratu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Spēkrata šoferis braucot pamanījis, ka automašīnas aizmugure sākusi kūpēt, un knapi paspējis transportlīdzekli nobraukt ceļmalā un no tā izkāpt.

Patrulējot Pārdaugavas ielās, galvaspilsētas policisti pamanījuši aizdomīgu dūmu stabu, kas pacēlies no Ķīpsalas puses, tādēļ pagriezuši patruļauto un devušies lūkot, kas tad tur atgadījies.

Diemžēl tobrīd ķerties pie ugunsdzēšamā aparāta jau bija bezjēdzīgi, vīriem nācies noskatīties, ka dažu minūšu laikā smalkais apvidus auto pārvēršas par lūžņiem.

"Ierodoties ugunsdzēsējiem, tika likvidēts ugunsgrēks, un tad sāka skaidrot lietas apstākļus, kā transportlīdzeklis aizdedzies. Sastopot vadītāju, noskaidrots, ka transportlīdzeklim, iespējams, bija kādas tehniskas problēmas, kā rezultātā tas pats aizdedzies," stāsta RPP Kurzemes pārvaldes vecākais inspektors Kristaps Taube-Taubers.

Diemžēl desmitiem tūkstošus eiro vērtais "BMW" ugunsgrēkā iznīcināts pilnībā. To, kas vainojams notikušajā, visticamāk, ekspertīzes laikā noteiks likumsargi vai apdrošinātāji, kuriem nāksies kompensēt gaisā izkūpējušā auto vērtību.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu