"Trīskārtējs čempions!" Fani nebeidz slavēt Konora Makgregora lielisko fizisko formu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Konors Makgregors savu "Instagram" sekotāju vidū izraisījis diskusiju par cīkstoņa spējām izcīnīt čempiona jostu arī trešajā svara divīzijā.

Makgregors savu pēdējo cīņu aizvadīja janvārī, izcīnot uzvaru pret Donaldu Seroni 77 kilogramu svara kategorijā. Pats īru cīkstonis vairākkārt ir izteicies, ka viņa ikdienas svars patiesībā ir mazāks par 77 kilogramiem un viņam priekš cīņām minētajā divīzijā vēl ir nepieciešams pieņemties svarā, kamēr citi cīkstoņi aktīvi mēģina svaru zaudēt.

Pēdējais īru cīkstoņa "Instagram" kontā publicētais attēls liecina, ka viņš sevi tā saucamajā "cīņas formā" uztur joprojām. Pēdējā laikā ir izskanējušas daudzas spekulācijas par Makgregora nākamo pretinieku. 77 kilogramu divīzijas čempiona Kamaru Usmana menedžeris Ali Abdelazizis īram piedāvāja iespēju cīnīties par čempiona titulu pret savu klientu.

Makgregors, kurš vairumā gadījumu atbildi parādā nepaliek teju nevienam, klusēja. Daļa fanu to uztvēra, kā nevēlēšanos cīnīties ar Usmanu. Tajā pašā laikā cīkstoņi bieži vien par potenciālajiem pretiniekiem pārtrauc runāt, kad viņi strādā pie citiem plāniem.

Lai arī kādi būtu Makgregora nodomi, viņa izskats liecina, ka arī nākamā īra cīņa norisināsies 77 kilogramu svara kategorijā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Izteikt komplimentus par īra fizisko formu metās daudzi. Sets Semilofs rakstīja: "Sasodīts. Drīzumā būsi 170 mārciņu [77 kilogramu] divīzijas čempions."

Kāds cits "Instagram" lietotājs pievienojās apgalvojumam par čempiona tituliem, rakstot: "Trīskārtējs čempions!"

Citi lietotāji Makgregoru vienkārši salīdzināja ar mašīnu. 

Varbūt Makgregors gatavojas pieņemt Andersona Silvas izaicinājumu (ko viņš publiski jau ir izdarījis) aizvadīt cīņu pielāgotā 80 kilogramu svara kategorijā? UFC prezidents ir izteicies, ka šāda cīņa viņa plānos nav, bet, ja runa ir par Makgregoru, nevar izslēgt pat pašas nereālākās idejas. Kā ne kā, reiz arī Makgregora un Meivezera cīņa šķita neiespējama...

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu