Mēģina bēgt no policijas caur auto bagāžnieku. Likumsargi pielieto elektrošoku meklēšanā esoša vīrieša aizturēšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Kāds jauns vīrietis, kurš pieķerts svešā auto, bija visai radošs un no policistiem centies aizlaisties, izlienot caur auto bagāžnieku, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pārdaugavā patrulējošie policisti saņēmuši izsaukumu uz Ēbelmuižas ielu. Kāds vietējais iedzīvotājs, nakts melnumā bija pamanījis aizdomīgu rosību pie kāda kaimiņa auto.

"Policijas darbinieki devās uz norādīto vietu, konstatēja, ka transportlīdzeklī atrodas kāda persona. Viņi viņu uzrunāja, aicināja pamest transportlīdzekli. Kādu laiciņu persona minstinājās, nenāca ārā un mēģināja izlavīties ārā pa bagāžnieka durvīm," raidījumam "Degpunktā" stāstīja Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Zemgales pārvaldes priekšnieka vietnieks Edgars Bensons-Bukšs.

Vīrietis turpinājis nepakļauties likumsargiem, līdz ar to tie bijuši spiesti izmantot ne tikai fizisku spēku, bet arī elektrošoku.

Vīrietis saslēgts roku dzelžos un nonācis aiz restēm, savukārt policisti aplūkojuši automašīnu, kas acīmredzot nepiederēja aizturētajam un atklājies, ka spēkratam ir redzami bojājumi. Tāpat, ielūkojoties datu bāzēs, atklājies, ka aizturētais vīrietis ir izsludināts meklēšanā.

Līdz ar to, svešajā auto sastaptais nogādāts tuvākajā Valsts policijas iecirknī, kur nāksies atbildēt, ne tikai par iekļūšanu svešajā auto, bet arī par kādiem pagātnes grēkiem.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu