Dzērumā smago avāriju izraisījušā krievu aktiera sieva komentē notiekošo (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

48 gadus vecā Krievijas aktrise un Krievijas aktiera Mihaila Jefremova sieva Sofija Krugļikova komentēja sava vīra liktenīgo negadījumu. Kā apgalvo sieviete, viņš pēc savas mātes nāves "norāvies no ķēdes". 

Atgādinām, ka aktieris alkohola reibumā iebrauca pretējā ceļa joslā un ietriecās vieglajā furgonā, kuru vadīja 57 gadus vecs vīrietis. Cietušais nomira dažas stundas pēc negadījuma. 

Kā nu pastāstīja Jefremova sieva, viņa kopš 16. marta atrodas pašizolācijā vasarnīcā. Sieviete norādīja, ka vīrs sēdies pie stūres dzērumā pie abu mājām pilsētā, bet, kurp devies, viņa nezinot. Uzzinājusi par negadījumu, Krugļikova vēlējās nekavējoties atgriezties Maskavā, taču viņai to aizlieguši "daži vīrieši". 

"Tie ir draugi no pirts. Es viņus nepazīstu, viņi bieži tiekas, kopā dzer. Es no viņiem baidos, godīgi sakot. Kad man rupjā balsī saka: "Nepretojies, sēdi mājās!", man ir bail par bērniem," norādīja sieviete.

Mihailam un Sofijai ir trīs kopīgi bērni - meitas Vera (15) un Nadežda (13), kā arī dēls Boriss (20). 

Sofija paskaidroja, ka viņas vīrs pēdējā laikā bijis ļoti nomākts. Aktieri satriekusi viņa mātes nāve.

"Viņš bija pilnīgi norāvies no ķēdes, viņš ļoti smagi dzēra. Apstāties bija gandrīz neiespējami. Izolācijas periodā es daudz ar viņu nerunāju," norādīja Sofija. 

Aktrise atklāja, ka pēdējo reizi vīru redzējusi pagājušajā nedēļā. Tad viņa ieradās Maskavā, lai vienotos ar strādniekiem par remontu vannas istabā. Tobrīd Jefremovs bijis mājās un lasījis lugas. 

Par negadījumu Sofija uzzinājusi vien no žurnālistiem. 

Jau ziņots, ka slavenā skatuves mākslinieka pārstāvji jau no paša sākuma pieprasīja, lai viņš līdz tiesvedības procesa sākumam tiktu paturēts mājas arestā. Tiesa apmierināja šo lūgumu, un aktierim noteikts mājas arests līdz 9. augustam. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu