Merzļikins aizvedis savu komandu līdz neparasta NHL izaicinājuma finālam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Kamēr darbība uz ledus joprojām ir ļoti ierobežotā apmērā, Nacionālā hokeja līga (NHL) piedāvāja komandām sacensties virtuālajā vidē, izmantojot "NHL 20" spēli.

Katru komandu šajā turnīrā pārstāvēja viens vai divi spēlētāji, taču, lai komandu skaits būtu ar pāra skaitli (32), turnīrā piedalījās arī Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Sietlas "Seahawks" ar Lūku Vilsonu "pie stūres".

Kolumbusas "Blue Jackets" šajā turnīrā pārstāv atraktīvais latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins, kuram savu vienību ir izdevies aizvest līdz pat paša turnīra finālam, kur viņam pretim stāsies Vinipegas "Jets" aizsargs Džo Morovu.

Izaicinājums tika izveidots arī cēlu iemeslu dēļ, jo NHL kopā "Electronic Arts", kas veido pieminēto spēli, ziedoja 100 tūkstošus ASV dolāru (88 tūkstoši eiro) iestādēm, kuras cīnās ar Covid-19. Tāpat ziedot tika aicināts ikviens, kurš sekoja līdzi šim turnīram.

Savdabīgais izaicinājums sākās 30. aprīlī un noslēgsies 13. jūnijā plkst. 15 pēc vietējā laika (plkst. 22 pēc Latvijas laika).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu