Video Ksenija Sobčaka izraisa pamatīgu skandālu, ironizējot par afroamerikāni Floidu un bēru tematiku (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/Ksenija Sobčaka

TV dīvas Sobčakas fani tik tikko ir atguvušies no viņas krāšņās bēru atribūtikas kāzās ar režisoru Konstantīnu Bogomolovu, kad Ksenija jau atkal paguvusi šokēt internetu ar jauniem foto un video.

Sobčaka šokētajiem faniem skaidro izvēlēto video un bilžu tematiku ar viņas pašas kāzu un afroamerikāņu Floida bēru analoģiju. Savā "Instagram" kontā Ksenija ievietoja fotoattēlus no abiem notikumiem, vienlaikus tiem pievienojot ironisku tekstu.

"No sākuma var šķist, ka mums nav nekā kopīga - vienkārša baltā meitene no Balto nakšu pilsētas un tumšādains varonis, kas ir cēlonis pasaules mēroga protestiem.

Rituālisms mūs apvieno! Un šajā brīdī mēs pēkšņi pārtapām par brāli un māsu un kļuvām vienlīdzīgi!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on

Ksenija neapstājās pie pirmā ieraksta. Blogere, kurai seko vairāk nekā septiņi miljoni cilvēku, augšupielādēja videoklipu, kur viņa izspēlē slaveno "mēmi" "Dancing Undertakers".

Uzvalkos tērpti tumšādaini vīrieši uz pleciem nes zārku, vienlaikus dejojot. Kad procesija apstājas, tiek atvērts zārks un iznirst Sobčaka.

"Negaidi!" No zārka kliedz it kā atdzīvojusies varone. Šādā provokatīvā veidā TV seja paziņoja par sava jaunā raidījuma "Uzmanību, ziņas!" atklāšanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on

Sobčakas fani komentāros izrādīja pārsteigumu un mulsumu par zvaigznes izvēlēto reklāmu. Viņi teju vienbalsīgi brīdināja Kseniju, ka sabiedrībā nav ierasts jokot ar tik svētām lietām.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu