Video Porziņģis iekļūst FIBA dekādes labākā "slam-dunk" trešajā kārtā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Edijs Pālens/LETA

Turpinās balsojums par aizvadītās dekādes iespaidīgāko "slam dunk" Starptautiskās basketbola asociācijas (FIBA) turnīros. Kristapa Porziņģa veikums izpelnījās fanu simpātijas arī otrajā kārtā.

Porziņģis ar efektīgu "danku" izcēlās 2017. gada Eiropas čempionāta spēlē pret Beļģiju. Pirmajā kārtā latvieša veikums pārspēja serba Nikola Kaliniča bumbas triecienu grozā no augšas 2014. gada Pasaules čempionātā, savukārt otrajā kārtā no latvieša rokas "krita" spāņa Rūdija Fernandesa "superdanks" 2013. gada Eiropas čempionāta mačā pret Franciju.

Video: Porziņģa "danks" pret Beļģiju

Nākamajā kārtā Porziņģi sagaida aizvadītās sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vērtīgākā spēlētāja (MVP) Jaņņa Adetokunbo veikums 2019. gada Pasaules čempionāta mačā pret Jaunzēlandi.

Video: Adetokunbo "danks" pret Jaunzēlandi

Balsot par šīs kārtas uzvarētāju fani varēs līdz ceturtdienai. Balsojums norisināsies kopumā trīs nedēļas un tajā dekādes spilgtākie "danki" ir sadalīti izslēgšanas spēļu zarā. Tāpat spilgtās epizodes ir sagrupētas arī četros atsevišķos mini izslēgšanas spēļu zaros - Eiropas, Āfrikas, Āzijas un Okeānijas, kā arī Ameriku zaros.

Ja Porziņģim izdosies pārspēt Adetokunbo, viņš kļūs par Eiropas zara uzvarētāju un visa turnīra pusfinālā tiksies ar Āfrikas zara uzvarētāju.

Par dekādes labākajiem "slam dunk" iespējams nobalsot šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu