"Kāda jēga to slēpt?" UFC skaistule salīdzina pelņu no cīņu sporta un šova "Dejo ar zvaigzni"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Simpātiskā UFC cīkstone Peidža Vanzanta sarunā ar ESPN ir atklājusi summas, ko saņem par cīņām, kā arī peļņu, ko viņai izdevies gūt no dalības šovā "Dejo ar zvaigzni".

Vanzanta, kuras "Instagram" kontam ir vairāk nekā 2,6 miljoni sekotāju, neslēpj, ka cīņu sports nav viņas primārais ienākumu avots. Tomēr 11. jūlijā cīkstone pēc vairāk nekā gadu ilga pārtraukuma atgriezīsies oktagonā, lai "UFC 251" ietvaros cīnītos ar Amandu Ribasu.

Tiesa, sportiste ir atklājusi, ka arī dalība slavenajā šovā "Dejo ar zvaigzni" viņai ir bijusi ienesīgāka nekā visa karjera oktagonā. 

"Esmu nolēmusi, ka gribu cīnīties, un to neviens neizmainīs. Nezinu, ko sola mana nākotne. Bet, manuprāt, tas visu padara tikai interesantāku. UFC esmu jau pēdējos sešus gadus. Un, lai cik tas traki izklausītos, joprojām cīnos tā paša līguma ietvaros, ko parakstīju, kad man bija 22 gadi. Tagad man ir 26. Parasts līguma pagarinājums nav tas, ko vēlos. Es gribu pierādīt sevi un dabūt pavisam jaunu līgumu. Tajā pašā laikā, ar nepacietību gaidu, kad varēšu izmēģināt brīvo aģentūru," skaidroja Vanzanta.

Ārzemju mediji ziņo, ka Vanzantas kopējā bagātība sasniedz aptuveni 3,1 miljonu eiro. Un lielākie ienākumi nāk tieši no sponsoru darījumiem cīkstones "Instagram" kontā.

Vanzanta arī atklāja, cik viņa saņem par UFC cīņām: "Man maksā 46 tūkstošus ASV dolāru (41 tūkstotis eiro), lai es ierastos uz cīņu, un vēl tikpat, ja uzvaru. Kāda jēga to slēpt? Visi tāpat zina, ka daudz vairāk naudas varu nopelnīt, reklamējot dažādus zīmolus savā "Instagram" kontā. Par dalību "Dejo ar zvaigzni" šovā es nopelnīju vairāk nekā visā savā UFC karjerā kopumā, ieskaitot visus bonusus."

Simpātiskā cīkstone atklāj, ka ar cīņas sportu viņa nenodarbojas naudas dēļ: "Man ļoti patīk cīnīties. Tieši tāpēc, gatavojoties šai cīņai, es esmu atteikusies no visiem sponsoriem. Šobrīd manā dzīvē nekas nav svarīgāks par šo cīņu. Es vienkārši gribu iziet oktagonā un visiem apliecināt savu vērtību."

Vanzanta nav vienīgā cīkstone, kas pēdējā laikā ir pacēlusi gaismā UFC cīkstoņu algu jautājumu. Arī tādi organizācijas spīdekļi kā Horhe Masvidals, Džons Džounss un Franciss Ngannu ir izteikušies, ka par savām cīņām vēlas saņemt lielāku algu. Tāpat arī Konors Makgregors, kurš nesen paziņoja par karjeras noslēgšanu, vairākkārt ir izteicies, ka ienākumi no viņa UFC cīņām ne tuvu nav īra primārais peļņas avots.

Kā jau minēts, Vanzanta oktagonā nav izgājusi kopš 2019. gada, kad 20. janvārī viņa uzveica Reičelu Ostoviču. Savas karjeras gaitā cīkstone ir uzvarējusi astoņos dueļos, piedzīvojot četrus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu