"Labi, ka viņš nesadūrās ar citām mašīnām." Uz Daugavpils šosejas vīrietis nesavalda spēkratu un iebrauc upē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji
Ugunsdzēsēji Foto: Zane Bitere/LETA

Darbīgs dienas sākums bijis ceļu policistu maiņai, kas dežurēja Ogres novadā. Tur netālu no Ciemupes īsi pirms plkst. 8.00 , nesavaldot savu automašīnu, kāds vīrietis pamanījies iebraukt upē, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pusmūža vecuma vīrieti, kas rīta agrumā mēroja ceļu pa Daugavpils šoseju uz Rīgas pusi, netālu no Ciemupes negaidīti piemeklēja nelaime. Acīmredzot veselības stāvoklim izspēlējot ļaunu joku, kungs zaudēja kontroli pār savu auto un nobrauca no asfalta seguma.

Pēc aptuveni simts metru garas kratīšanās pa zālienu, apvidus auto finišēja upē. Notikušo nevarēja nepamanīt apkārtējie satiksmes dalībnieki, kas nekavējoties piestāja ceļmalā un izsauca atbildīgos dienestus. Ārkārtas situāciju redzēja arī Normunds, kurš dzīvo turpat pretī.

"Cik es sapratu, vadītāju aizveda prom, jo gaisa spilveni bija nostrādājuši. Viens, kā es saprotu, viņš bija. Policists teica, ka slikti palicis. Labi, ka viņš neietriecās nevienā citā mašīnā," stāstīja vietējais iedzīvotājs Normunds.

Zināms, ka pats šoferis avārijā smagi necieta, viņš nodots mediķu rokās un hospitalizēts stabilā stāvoklī, ar aizdomām par galvas traumu.

Tikmēr atbraukušajiem glābējiem bija jāizvelk avarējušais auto no upes, turklāt jāsavāc eļļa, kas iztecēja no spēkrata. Kad apvidus auto izcelts un uzlikts uz riteņiem, glābēji piesārņojuma likvidēšanai upē uzstādīja absorbējošās bonas.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu