"Mani pārsteidz, ka uz tādām spēlēm kāds pērk biļetes." Bijušais KHL čempions asi kritizē līgas kvalitāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihails Aņisins
Mihails Aņisins Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlētājs Mihails Aņisins sarunā ar portālu "Sport-Express" visnotaļ asu kritiku veltījis notiekošajam līgā.

Aņisins uzskata, ka līgā tiek spēlēts primitīvs hokejs, kurā trūkst izdomas.

"Paskatieties, kādu hokeju tagad spēlē KHL. Tas taču ir primitīvs! Mani pārsteidz, ka uz tādām spēlēm kāds pērk biļetes. Tos, kuri uz ledus darbojas gudri un radoši, apspiež," kritisks bija Aņisins.

"Paskatieties uz KHL rezultatīvāko hokejistu sarakstu. Tur augšgalā ir tikai ārzemnieki. Ļoti viduvēji leģionāri, kuriem nav nekādu izredžu spēlēt Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Viņi atbrauc uz šejieni un kļūst par rezultatīvākajiem visā līgā. Ir par ko padomāt," turpināja hokejists.

Aņisins plašākai publikai kļuva zināms pēc incidenta 2013.gada nogalē, kad viņš pārstāvēja tobrīd KHL spēlējošo Doņeckas "Donbass" vienību.

Skandāls notika Ufā, kad "Donbass" gatavojās spēlei pret vietējo "Salavat Julajev" komandu.

Aņisins viesnīcā sakāvās ar savu komandas biedru Sergeju Varlamovu. Pēc tam abi spēlētāji tika nogādāti slimnīcā, kur alkohola reibumā esošais Aņisins turpināja konfliktu un pat centās iesist ārstam.

2012. gadā aizsargs kļuva par Gagarina kausa ieguvēju, pārstāvot Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dinamo".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu