Video "Tev lieliski sanāk, mīļais." UFC cīkstonis trenerus pārtraukumā aizstāj ar draudzeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās Lasvegasā norisinājās UFC cīņu šovs, kura vakara galvenajā duelī, iespējams, šā gada labāko cīņu aizvadīja Dastins Porjē un Dens Hukers. Tomēr uzmanības netrūka arī Maika Perija visai neierastajam lēmumam.

Perijs pirms cīņas paziņoja, ka viņam treneri pirms gaidāmās cīņas pret Mikiju Gallu nav nepieciešami un nolēma speciālistus nomainīt pret savu draudzeni, kurai nav pilnībā nekādas pieredzes jaukto cīņu mākslā (MMA).

UFC savā "Twitter" kontā publicēja video, kurā dzirdami Perija draudzenes Latorijas Gonzalesas "padomi" savam cīkstonim vienā no cīņas pārtraukumiem. Protams, klāt bija arī vīrs, kurš atbild par cīkstoņu brūču saārstēšanu, bet neviena cita speciālista Perija stūrī nebija.

Minētajā video vairākkārt bija dzirdams, ka Gonzalesa savu mīļoto uzmundrina, sakot: "Tev lieliski sanāk, mīļais." Perijam tik tiešām izdevās cīņu arī uzvarēt, pārspējot Gallu pēc punktiem (29-28, 29-28, 29-28).

Uzreiz pēc cīņas bijušais cīkstonis Čaels Sonens publiskoja video ar virsrakstu: "Visi treneri tikko zaudēja darbu." Tiesa, bijušais cīkstonis uzsvēra, ka Perijam cīņas laikā trūcis ierastā asuma, kas norāda uz nopietnu sparingu trūkumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu