Bijušais UFC čempions piedāvā interesantu variantu Konora Makgregora atgriešanās cīņai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Jūnija sākumā Konors Makgergors jau trešo reizi nāca klajā ar paziņojumu par karjeras noslēgšanu. Tiesa, cīņu sporta sabiedrībā tikai retais tic, ka īrs patiesi oktagonā vairs neatgriezīsies. Starp skeptiski noskaņotajiem ir arī bijušais UFC čempions Daniels Kormjē, kurš nācis klajā ar interesantu īra atgriešanās cīņas scenāriju.

Pašam Kormjē augustā ir jāizvada trešā cīņa pret šā brīža smagsvara čempionu Stipi Miočiču, bet tas netraucē viņam pildīt arī savu UFC apskatnieka darbu.

Sarunā ar ESPN žurnālistu Arielu Helvani Kormjē piedāvā atkārtotu cīņu starp Makgregoru Dastinu Porjē, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē šā gada līdz šim labākajā cīņā uzveica Denu Hukeru. Kā jau minēts, abi cīkstoņi reiz ir tikušies, bet tas bija tālajā 2014. gadā, kad abi vīri vēl cīnījās svara kategorijā līdz 65,8 kilogramiem. Uzvaru ar pirmā raunda nokautu toreiz izcīnīja īrs.

Kopš tā laika gan Porjē, gan Makgregors ir mainījuši savas svara divīzijas. Kormjē uzskata, ka toreiz apstākļi bijuši ļoti atšķirīgi no šodienas.

"Porjē ir liels un stiprs. Kad tu met nost tik daudz svara, mēdz gadīties, ka tavs žoklis neiztur. Es domāju, ka tas tā arī notika - Konors trāpīja skaistu sitienu, bet Dastins jau tuvojās savam nobeigumam 65,8 kilogramu divīzijā," sacīja Kormjē.

Tāpat bijušais čempions uzskata, ka UFC fanus sagaidītu pavisam cita cīņa, ja abi vieglā svara "dūži" tiktos vēlreiz: "Nezinu, kāds ir tās cīņas iznākums šodien. Dastins ir svaigāks, lai gan viņš tik un tā zaudē daudz svara, lai tiktu vieglā svara divīzijā. Un mēs zinām Konora spēku... Katrā ziņā, es domāju, ka šodien tā būtu daudz labāka cīņa. Lielā mērā tāpēc, ka Dastinam sevi nav tik ļoti jānomoka ar svara zaudēšanu."

Jāatzīmē, ka arī Makgregors zaudēja pietiekami daudz svara, laikā, kad cīnījās 65,8 kilogramu divīzijā.

Ar uzvaru pār Hukeru Porjē ir atgriezies sarunā par iespējamo cīņu par čempiona titulu vieglā svara kategorijā pēc tam, kad 19. septembrī jostu sadalīs Nurmagomedovs un Geiči. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu