Kuruca pārstāvētā "Nets" izmaksājusi pēdējo algu basketbolistam, kurš NBA nespēlē jau trīs gadus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Derons Viljamss
Derons Viljamss Foto: AP/Scanpix

Savu pēdējo spēli Nacionālajā basketbola asociācijā Derons Viljamss aizvadīja 2017. gadā, tas gan viņam netraucēja visu šo laiku no Bruklinas "Nets" iekasēt prāvus algas čekus. Tiesa, beidzot ir pienākusi tā diena, kad Bruklinas kluba un Viljamsa saistības ir noslēgušās.

"Nets Daily" žurnālists Entonijs Pučio vēsta, ka "Nets" un Viljamsa saistības beidzot ir noslēgušās: "Ēras beigas. Derons Viljamss saņem pēdējo algas čeku pēc tam, kad "Nets" izstiepa viņa līgumu uz nākamajām piecām sezonām par aptuveni 5,5 miljoniem ASV dolāru gadā. Viljamsa pēdējā spēlē "Nets" rindās? 2015. gada 1. maijā." 

2012. gada vasarā "Nets" vienojās ar Viljamsu par piecu gadu līgumu un 98,7 miljonu ASV dolāru atalgojumu. Amerikāņu basketbolists pēc trim sezonām tika atlaists.

Pēdējo piecu gadu laikā "Nets" maksājusi Viljamsam gadā aptuveni 5,5 miljonus ASV dolāru (dienā aptuveni 15 tūkstošus dolāru), kaut arī viņš vairs nepārstāv Bruklinas komandu.

Viljamss pēc tam vēl pusotru sezonu spēlēja Dalasas "Mavericks" un pusi sezonas Klīvlendas "Cavaliers". Kopš 2017. gada viņš NBA vairs nespēlē.

Šobrīd Viljamsam ir 35 gadi. Savas karjeras virsotnē Viljamss un Kriss Pols dalīja līgas labākā saspēles vadītāja godu. Ja Pols joprojām ir spējīgs uzņemties komandas līdera lomu, tad Viljamsa pēdējā patiesi augstā līmeņa sezona bija 2012./2013. gada sezonā, kad viņš vidēji mačā atzīmējās ar 18,9 punktiem un 7,7 rezultatīvām piespēlēm.

Savas karjeras laikā saspēles vadītājs vidēji spēlē iekrāja 16,3 punktus, 8,1 rezultatīvu piespēli, 3,1 bumbu zem groziem, kā arī precīzi vienu pārķertu bumbu.

Video: Viljamsa karjers 10 spilgtākās epizodes

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu