Jolanda Suvorova pastāsta, kā pārdzīvojusi Covid-19 krīzi: Raudāju pusotru mēnesi katru dienu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Komiķe Jolanda Suvorova piedalās jaunā seriāla "Lielie Muļķi" prezentācijas pasākumā.
Komiķe Jolanda Suvorova piedalās jaunā seriāla "Lielie Muļķi" prezentācijas pasākumā. Foto: Zane Bitere/LETA

Populārā komiķe, aktrise un dziedātāja Jolanda Suvorova laikrakstam "Vakara ziņas" atklāj, ka Covid-19 krīze viņas dzīvē ieviesa nepatīkamas pārmaiņas.

"Kad sākās Covid-19, ikdiena bija ļoti slikta. Kad pateica, ka ir vīruss un iegāju veikalā, tas bija kaut kas biedējošs.

Tāda sajūta, ka cilvēkiem bija svarīgi tikai ēst un nokārtoties.

Cilvēki pirka milzīgi daudz tualetes papīra. Es iepirkos "Rimi" un biju pārsteigta. Piezvanīju meitai un jautāju: "Ko vajag pirkt?" Viņa atbildēja: "Griķus, makaronus." Es teicu: "Tas taču nav tas, ko ikdienā īpaši ēdu." Bija bailīgi. Ļoti nepatīkama sajūta."

Mūziķe atklāj, ka viņai pavasarī bija paredzēti koncerti.

"Es ļoti cerēju, ka tie notiks. Raudāju pusotru mēnesi katru dienu. Izraudāju visas acis.

Kad piedāvāja uzstāties internetā online [tiešajā ēterā], atteicos, jo tas nav mans. Nespēju uzstāties, kad neredzu skatītāju acis."

"Mēs, mākslinieki, esam atkarīgi no skatītājiem. Es mīlu dziedāt. Es mīlu koncertus. Tagad tas, ka uzņēmām seriālu "Lielie Muļķi", protams, ir ļoti labi. Visi ir ļoti jauni un skaisti – režisori, aktieri. Man ļoti patīk sadarboties ar Fredi, koncertos kopā ar viņu ir ļoti forši. Vienkārši dievinu viņu kā mākslinieku un cilvēku," pastāsta Suvorova.

"Bet vajag skatīties, kā viss izvērsīsies tālāk. Ir ļoti grūti dzīvot, jo pensija man ir tāda, kāda ir. Jāpērk zāles, naudas nepietiek. Tas visvairāk mani satriec. Citādāk, protams, ir priecīgi. Beidzot ir beigusies ārkārtas situācija. Viss atkal sāk atvērties.

"Dzīve sākas, un tas, protams, ir ļoti priecīgi, tāpēc ka sēdēt dzīvoklī ir briesmīgi. Neko neredzi!" norāda Jolanda.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu