Restorāns "Legend Beach", kuru apmeklēja Covid-19 slimnieki, ir dezinficēts un atvērts apmeklētājiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Restorāns. Ilustratīvs foto
Restorāns. Ilustratīvs foto Foto: LETA

Restorāns "Legend Beach" Jūrmalā, kuru arī apmeklējuši vairāki ar koronavīrusu Covid-19 saslimušie, un kurš uz laiku bija slēgts dezinfekcijas veikšanai, ir atsācis darbību, aģentūra LETA noskaidroja restorānā.

Restorāna pārstāvji apstiprināja, ka arī "Legend Beach" bija apmeklējuši vairāki ar Covid-19 saslimušie, tādēļ restorānā tika veikta papildus dezinfekcija, un tas īslaicīgi tika slēgts.

Restorāna ieraksts "Facebook" liecina, ka "Legend Beach" personālam veselība ir "labākajā kārtībā", un restorāns ir atjaunojis darbību. Vienlaikus tas aicina viesus būt atbildīgiem.

Kā ziņots, Covid-19 konstatēts vairākām personām, kuras 27.jūnija vakarā apmeklēja restorānu "Aqua Luna" un 28.jūnija vakarā bija restorānā "Riviera" Rīgā.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka cilvēku kompānija, kuras vidū bija ar Covid-19 saslimušie, mēdza apmeklēt arī kokteiļbāru-restorānu "8 Longe". Sazinoties ar tā īpašnieku, aģentūrai LETA izdevās noskaidrot, ka īpašnieks zina šo kompāniju, bet jau mēnesi šie cilvēki restorānā neesot bijuši.

Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) aģentūrai LETA pagaidām nav sniedzis informāciju, vai ir vēl kāda ēdināšanas iestāde, kuru apmeklējuši cilvēki ar Covid-19 pozitīvu testa rezultātu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu