Skandālā ierautā influencere Didrihsone par savu biznesu: Tas augs vēl lielāks un spēcīgāks! (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

PTAC un VID redzeslokā nonākusi influencere Elīna Didrihsone un viņas apģērbu veikals "Butterfly". Neraugoties uz skandālu, Didrihsone saviem sekotājiem pārliecinoši saka - viņas veikals "augs vēl lielāks un spēcīgāks".

Didrihsone vietnē "Instagram" dalījusies ar fotogrāfijām no sava apģērbu veikala "Butterfly", kā arī ierakstu, kurā šķietami atsaucas uz šonedēļ izskanējušo informāciju par viņas veikala darbību.

"Vakar man bija saruna ar sev pavisam svešu cilvēku. Jau pēc dažām izrunātām tēmām, viņš man teica: "Woow, kā tu fano par savu veikalu." Zini? Jā! Jo es to izauklēju kā savu mazo bērnu. Es pat neteiktu, ka jūsu acu priekšā, jo jums tika rādīts tikai saldais ēdiens. Kafija, un fotosesijas. Un, STARP CITU, joprojām ir cilvēki, kuri domā ka tāda ir mana ikdiena. Tas smagākais ir pie mums sirsniņās palicies. Tāpēc arī varu teikt: "Kurš tad cits fanos par tavu panākumu, ja ne tu pats!" Tas ir mans tauriņš, un viņš nepazudīs, tas augs vēl lielāks un spēcīgāks!"

Atgādnām, ka kādreizējā šovu zvaigzne Kristīne Miljone (šovā "Okartes skatuve" pieteica sevi kā Crystal) vietnē "Facebook" 2. jūlijā publiskoja ierakstu, kurā salīdzina "Butterfly" apģērbu sortimentu ar populārajā Ķīnas internetveikalā "AliExpress" pieejamajām precēm. Sieviete dalījusies ar "Butterfly" un "AliExpress" publiskotajiem foto, apgalvojot, ka tie ir vieni un tie paši apģērbi. 

Miljones ieraksts, kas sākotnēji vērsa uzmanību tikai uz iespējamo faktu par to, ka "Butterfly" piedāvā Ķīnā ražotas preces, izvērtās plašumā, un pircējas atklāja vēl citus pieredzes stāstus.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu