Kašers atklāti par saviem kāzu plāniem ar mīļoto vīrieti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kašers un Jānis
Kašers un Jānis Foto: Artūrs Martinovs

Jūnijā tapa zināms, ka multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis) saderinājies ar mīļoto vīrieti, fitnesa treneri Jāni Miņinu. Nu viņš intervijā "Pa. Cēlums" raidījuma vadītājai Unai Ulmei pastāstīja par skaisto bildinājuma brīdi un to, kādas kāzas abi iecerējuši.

Kašers skaidroja, ka daudziem pāriem pandēmijas laiks bija visai kritisks, viņa paziņu lokā bija pāri, kuri pat izšķīrās. Izņēmums neesot bijis arī viņš ar Jāni, tomēr abi ļoti veiksmīgi tikuši pāri pārbaudījumiem. 

Multimākslinieks norādīja, ka nav vēlējies gaidīt, kad bildina viņu, jo sapratis, ka grib to darīt tagad un tādēļ ņēma grožus savās rokās. 

Tāpat viņš atklāja, vai nav bijis bail, ka mīļotais teiks "nē". 

"Jā, man bija, bet kaut kā es nojautu, ka viņš ir nogatavojies. Mēs bijām iepriekš par to runājuši. Es biju ļoti pārbijies, sabijies, kā nu būs. [..] Jo tas nav kaut kāds joks, ko es tagad atspoguļošu "Instagram" tikai tāpēc, lai man būtu šovs. Es biju tiešām gatavs," norādīja Kašers. 

Viņš skaidroja, ka kopā ar savu mīļoto vīrieti vēlas būt par karoga nesējiem LGBT kopienai, tādēļ regulāri publiski abi dalās ar mīļiem kadriem, lai panāktu to, ka Latvijā mainās attieksme pret homoseksuāliem pāriem. 

Kašers komentēja arī plānus par gaidāmajām kāzām.

"Mēs esam plānojuši, ka tas varētu notikt nākamajā gadā, ir jau nolikts konkrēts kāzu datums, izdomāts, ka tā būs Dānija, Latvijā tad būs ballīte. Ir jau padomāts par to, cik jānoliek nauda katru mēnesi, lai būtu tās sapņu kāzas, par kurām mēs sapņojam. Tas ir tāds plānveida pasākums," atklāja Kašers. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu