Pirmdienas horoskops: 20. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 20. jūlijam.

AUNS Atgādināsi īstu darbarūķi. Profesionālajā lauciņā pūlēsies vaiga sviedros. Nav izslēgts, tavs rosīgums būs saistīts ar kāda projekta nodošanas termiņiem. Dienas izskaņu ieteicams pavadīt kopā ar mīļoto.

VĒRSIS Spēsi lieliski saprasties ar apkārtējiem, strādāt komandā. Tev varēs uzticēt atbildīgākus pienākumus. Spēja izrādīt iniciatīvu un apķērīgums padarīs tevi pamanāmāku augstākstāvošo acīs.

DVĪŅI Būtu labi, ja tu vairāk sekotu līdzi tam, ko dari. Ļaujoties “autopilotam”, riskē pieļaut ne vienu vien neuzmanības kļūdu. Šobrīd vēlams būt patiesi rūpīgam, veicot sarežģītākus aprēķinus!

VĒZIS Mazāk uztraucies par lietām, kuras ietekmēt nav tavos spēkos. Centies uz dzīvi paraudzīties maķenīt bezrūpīgāk. Diena vairāk atbilstoša vienkāršiem, saimnieciskiem pienākumiem, kā arī radošām aktivitātēm.

LAUVA Nedēļa sāksies uz nesteidzīgas nots. Varēsi lēnām iešūpoties, uzņemt vajadzīgos profesionālos apgriezienus. Nebrīnies, ja galvā iešaujas nestandarta idejas par iespējamiem papildu peļņas avotiem.

JAUNAVA Būsi apņēmības pilns gūt panākumus, tādējādi uzspodrinot savu profesionālo reputāciju. Nav izslēgts, kāds no radinieku loka palīdzēs skaidrāk saskatīt un izmantot pašreizējās izaugsmes iespējas.

SVARI Savaldīt emocijas var izrādīties grūtāk, nekā ierasts. Šobrīd nevajadzētu organizēt svarīgas pārrunas, kā arī risināt smagnējus juridiskos sarežģījumus. Taču ikdienišķie pienākumi padosies itin viegli.

SKORPIONS Daudz domāsi par privātās dzīves norisēm, ģimenes lietām. Kāds Skorpiona zīmes pārstāvis centīsies palīdzēt atvasītēm skaidrāk ieskicēt viņu potenciālo dzīves ceļu, profesionālo nākotni.

STRĒLNIEKS Vēlmes var nonākt jūtamās pretrunās ar pašreizējām iespējām. Būtiski nerīkoties mirkļa impulsu iespaidā, rūpīgāk pārdomāt savas rīcības iespējamās sekas. Atturies no lielākiem pirkumiem.

MEŽĀZIS Labprāt strādāsi vienatnē, jo kolektīvas aktivitātes padarīs tevi nervozu, tās ātri novērsīs tavu uzmanību no patiesi svarīgām lietām. Kāds Mežāzis pievērsīsies ar mantojumiem, nekustamo īpašumu saistītajam.

ŪDENSVĪRS Šodien lieti noderēs tavas psihologa dotības. Nav izslēgts, ka sniegsi apkārtējiem vērtīgus padomus, morālo atbalstu. Pretī, visticamāk, saņemsi neviltotu pateicību, iegūsi jaunus domubiedrus.

ZIVIS Mēness Vēža zīmē mudinās aizdomāties par ģimeni, tuviniekiem un filozofisko dzīves pusi. Nav izslēgts, radīsies vēlme apmeklēt astrologu vai gaišreģi. Attiecībā pret mīļoto būsi ļoti maigs, romantisks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu