Astoņi padomi, kas jebkurai sievietei liks satriecoši izskatīties apspīlētos džinsos (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Ja domājat, ka savu formu dēļ apspīlēta džinsu nēsāšana jums iet secen, aizmirstiet to. Pareizais modelis, apģērbu kombinācija, garums un stilīgi aksesuāri - viss nepieciešamais, lai justos ērti un izskatītos satriecoši, vēsta portāls "Cosmo".

Izvēlieties pareizā izmēra džinsus

Šis ir zelta likums sievietēm, ar izteiktām formām. Izvairieties no kārdinājuma iegādāties mazākus džinsus: vēders, kas karājas virs jostas, nekad nevienu nav padarījis slaidāku. Turklāt džinsiem nevajadzētu cieši piegulēt un akcentēt katru izliekumu uz gurniem un dibena: jums vajag justies ērti tajos gan staigājot, gan sēžot. 

Pērciet tumšus džinsus

Pirmkārt, klasiskie indigo krāsas džinsi palīdzēs izskatīties slaidākai. Otrkārt, tie ir daudzpusīgi: okeāna zilais modelis ir piemērots gan tiem, kas vēlas izskatīties eleganti, gan tiem, kas dod priekšroku sportiskam stilam.

Valkājiet vidēja augstuma džinsus

Tas ir kompromiss: džinsi ar augstu vai ļoti zemu jostasvietu bieži vien pievērsīs uzmanību tam, ko jūs, visticamāk, vēlaties paslēpt. Vidēja augstuma džinsi neizcels neko lieku, bet akcentēs katras individuālo figūru. 

Akcentējiet jostasvietu

Ja tava figūra ir "smilšu pulkstenis", noteikti centies izcelt figūras slaidāko punktu - jostasvietu. Šobrīd aktuālas ir dažāda izmēra jostas, kā arī joprojām modē ir ap gurniem apsiet visiem labi zināmo rūtaino kreklu. 

Sabalansējiet slāņus

Atvērta jaka vai žakete, kas uzvilkta virs vienkārša, ikdienišķa krekla, palīdzēs līdzsvarot augšējās un apakšējās apģērba un ķermeņa daļas. Ja jūsu krūtis, salīdzinot ar gurniem, ir mazākas, papildiniet augšdaļu ar garām pērlītēm vai kaklarotu.

Ietinieties siltā džemperī 

Garš, omulīgs, mīksts džemperis ir lielisks veids, kā ne tikai sasildīties, bet arī nomaskēt sev vēlamās problemātiskās ķermeņa vietas. 

Uzvelciet papēžus

Apspīlēti džinsi ir lielisks veids, kā izcelt neticami garās kājas. Padarīt tās vēl garākas (un attiecīgi arī burvīgākas) palīdzēs augstpapēžu kurpes, kuras neaizsedz potīti. Protams, arī sporta apavi der valkāšanai kopā ar džinsiem, taču siltā laikā atcerieties neaizsegt potītes, jo tās izceļ slaidās kājas. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu