Pirmdienas horoskops: 27. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 27. jūlijam.

AUNS Iespējams, tev uz apkārt notiekošo nāksies paraudzīties plašāk. Centies rūpīgāk ieklausīties gados vecāku, pieredzējušāku kolēģu ieteikumos un esi apdomīgāks finansiālajos darījumos.

VĒRSIS Šodien vēlmes var nonākt pretrunā ar tavām iespējām. Necenties par katru cenu īstenot iegribas, jo tas radīs tikai un vienīgi liekus sarežģījumus. Labāk koncentrē savu uzmanību tiešajiem pienākumiem.

DVĪŅI Vajadzēs nopietnāk iedziļināties ar dokumentāciju, grāmatvedību, birokrātiju saistītās lietās. Nav izslēgts, nāksies apmeklēt valsts iestādes, aktīvāk komunicēt ar ierēdņiem. Vakaru velti sev un mīļotajam.

VĒZIS Soļosi pa dzīvi kā uzvarētājs. Tavas pūles, sasniegumus darba jomā atzinīgi novērtēs priekšniecība. Ja nepieciešams, vari pievērsties jaunu projektu plānošanai, sponsoru piesaistei.

LAUVA Būsi viegli aizkaitināms. Tam par pamatu būs domstarpības ar otro pusīti. Centies būt savaldīgāks darba vietā, neļaut vaļu mirkļa impulsiem. Fiziska slodze palīdzēs atbrīvoties no liekās spriedzes.

JAUNAVA Tu prātosi par dzīves lielajām, patiesi nozīmīgajām vērtībām. Šī diena var būt zīmīga Jaunavām, kuras saistītas ar zinātnes jomu, jo sevišķi fiziku, bioloģiju un medicīnu. Esi piesardzīgāks pie auto stūres.

SVARI Lieliski tiksi galā ar dažādu veidu analītiskajiem pienākumiem. Spēsi no liela informācijas apjoma prasmīgi izlobīt tieši pašas nepieciešamākās nianses! Būsi koķets pret pretējo dzimumu.

SKORPIONS Mēness tavā zīmē norādīs, ka par veiksmes trūkumu sūdzēties nevarēsi. Tev tikai vajadzētu būt nedaudz apdomīgākam ar izteicieniem. Proti, tavs asais humors ne visiem būs pa prātam.

STRĒLNIEKS Emocionālajā ziņā būsi noslēgts. Daudz labprātāk strādāsi vienatnē. Varbūt sajutīsi nopietnāku interesi par ezoteriskām, filozofiskām lietām. Vēlēsies no sirds parunāties ar kādu par dzīvi.

MEŽĀZIS Būsi pilnībā iegrimis darba lietās, līdz ar to brīva laika praktiski neatliks. Neļauj sev uzkraut pārāk lielu atbildības nastu, uztraukumus, jo tas var ātri atsaukties uz tavu nervu sistēmu.

ŪDENSVĪRS Nedēļa iesāksies ar mainīgu omu, zināmu tramīgumu. Tev vajadzēs vairāk laika, lai ieskrietos ierastajam darba ritmam. Visticamāk, labākus rezultātus uzrādīsi, strādājot individuāli!

ZIVIS Kādam Zivju zīmes pārstāvim var rasties lieliskas iespējas tikt pie paaugstinājuma vai manāmi lielāka atalgojuma. Galvenais, neļauj pēkšņajiem panākumiem sagrozīt sev galvu, nekļūsti iedomīgs

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu