Trīs Zodiaka zīmes, kas dod priekšroku seksam bez saistībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Ir cilvēki, kuri var nodarboties ar seksu tikai pēc tam, kad patiesi var uzticēties savai otrajai pusītei. Uzzini, kuras Zodiaka zīmes dod priekšroku seksam bez emocionālas piesaistes.

Dvīņi

Dvīņi ir visziņkārīgākā Zodiaka zīme. Viņiem patīk daudz komunicēt, un, ja viņus neinteresē seksuālas attiecības ar cilvēku, viņi mēdz uzreiz pārtraukt saziņu. Dvīņi neveido dziļas un nozīmīgas attiecības, kas viņiem ļauj viegli mainīt gultas biedrus kā zeķes. Dvīņiem patīk konstanti meklēt jaunus partnerus. 

Strēlnieks

Strēlnieks ir brīva dvēsele. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji alkst jaunas pieredzes un viņiem nepatīk ilgstoši kavēties vienā vietā. Viņi ar interesi vēro, kur viņus ved intuīcija un vēlmes. Tāpēc Strēlniekam ir grūtības ar pilnīgu atdošanos otrai pusītei. Strēlniekam sekss ir dabisks un skaists. Ja ir vēlme, tad ir neiespējami to apvaldīt. Šī attieksme noteikti ir kaitinoša tiem, kas vēlas dziļākas attiecības ar Strēlnieku, bet ideāli piemērota tiem, kuri vēlas tikai izklaidēties.

Ūdensvīrs

Cilvēkiem, kas dzimuši Ūdensvīra zīmē, nekas nav tradicionāls vai pazīstams - viņi visu dara unikālā stilā. Tā kā Ūdensvīrs nav pārāk emocionāls, dziļāka savienojuma nodibināšana prasa vairāk laika. Tas bieži nozīmē, ka viņu attiecības sākas ar draudzību, un tad tikai vēlāk viņi sāk apsvērt iespēju kļūt par kaut ko vairāk. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu