Konors Makgregors nācis klajā ar jaunu attaisnojumu zaudējumam pret Nurmagomedovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Pazīstamajam UFC komentētājam un podkāsta "Joe Rogan Experience" vadītājam Džo Roganam "Twitter" vietnē izdevies "iekurināt" naidniekus Konoru Makgregoru un Habibu Nurmagomedovu.

Šīs nedēļas sākumā UFC prezidents Deina Vaits oficiāli apstiprināja Nurmagomedova un Geiči cīņas jauno datumu

Rogans savā "Instagram" kontā, kam ir vairāk nekā 10 miljoni sekotāju, ievietoja cīņas promotēšanas attēlu, piebilstot, cik ļoti viņš gaida šo dueli: "Nav iespējams būt vēl priecīgākam par šo cīņu. Visu laiku labākā vieglā svara cīkstoņa atgriešanās pret viņa pašu bīstamāko pretinieku. Es nevaru sagaidīt!"

Šķiet, ka tieši Rogana izteikumi par Nurmagomedova bīstamāko pretinieku piesaistīja Makgregora uzmanību. Īrs iepriekš jau vairākkārt ir izteicies, ka Nurmagomedova cīņas sagatavošanās procesam piegājis nenopietni un daudz lietojis alkoholu.

Tagad Makgregors atklāja, ka grādīgā dzira viņa organismā bijusi arī cīņas dienā, atbildot Roganam: "Nomierinies, vecīt, man tajā dienā bija paģiras."

Lai gan īru cīkstonis ir noslēdzis sportista gaitas, viņa vārds joprojām iespējamo cīņu kontekstā tiek cilāts ar pietiekamu regularitāti. Arī Deina Vaits, runājot par Nurmagomedova iespējamo 30. cīņu pieminēja Makgregoru.

Tomēr pats dagestānietis ir citās domās, uz minēto Rogana ierakstu atbildot: "Oktobrī - Džastins un aprīlī - GSP (Džordžs Sentpjērs)."

Ja Nurmagomedovam izdosies uzvarēt Geiči tā būs jau 29. uzvara dagestānieša karjerā.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu