"Ļoti neveiksmīga sakritība." Zināma jauna informācija par traģisko avāriju Rīgā, kur dzīvību zaudējis bērns

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Svece. Ilustratīvs attēls
Svece. Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Traģiskā nelaime šodien pie Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas, kurā dzīvību zaudēja bērns, notikusi, automašīnai izbraucot no stacijas, vēstīja TV3 raidījums "Degpunktā".

Kāds "Mercedes Benz" vadītājs, braucot ārā no stacijas telpām, uzņēmis nepamatoti lielu ātrumu un aizķēris blakus stāvošo auto. Pēc tam viņš uzbrauca ietvei, kur atradās cilvēki. Dzīvību zaudēja 11 gadus vecs zēns.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess, raidījumā sacīja CSDD pārstāve Ieva Bērziņa, kura piebilda, ka plašāk komentēt situāciju nav iespējams, un var vienīgi izteikt līdzjūtību vecākiem.

Bērziņa atklāja, ka negadījums noticis ārpus tehniskās apskates stacijas CSDD teritorijā, "pie ļoti nelieliem ātrumiem un ierobežotas transporta kustības". "Ļoti neveiksmīga sakritība un ļoti traģisks negadījums."

Video: "Degpunktā" sižets

Jau vēstīs, ka Rīgā, piektdien, 31. jūlijā, pie CSDD tehniskās apskates stacijas Antenas ielā, sabraukts bērns.

Valsts policijas preses pārstāve Līna Kaļķe aģentūrai LETA apliecināja, ka izsaukumu uz Antenas ielu policija saņēma ap plkst. 13.23, kur automašīna "Mercedes Benz" uzbrauca nepilngadīgam zēnam, kurš no gūtajām traumām mira.

Policija patlaban skaidro notikušā apstākļus.

Aģentūrai LETA Bērziņa sacīja, ka iepriekš šādas traģēdijas pie CSDD nav notikušas.

Jau ziņots, ka šogad Latvijā notikušas vairāki satiksmes negadījumi, kuros gājuši bojā bērni.

5.jūlijā Rīgā, piemājas pagalmā automašīna atpakaļgaitā uzbraukusi bērnu auto krēslam, traģiskajā negadījumā dzīvību zaudējot mazulim.

27.jūnijā Nīcas novadā kāda sieviete, vadot automašīnu "Opel", pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar kravas auto. Negadījumā gāja bojā visi automašīnā "Opel" esošie - autovadītāja un divas viņas mazgadīgās meitas.

Jūnija beigās trīs automašīnu sadursmē uz Daugavpils šosejas gāja bojā sieviete un bērns, bet smagas traumas guva vēl pieci cilvēki.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu