Sirdi plosošs stāsts - ASV ar 11 dienu atšķirību no Covid-19 mirst pāris, kuri bija precējušies 35 gadus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

ASV iedzīvotāji Kīts un Gvendolina Robinsoni bija precējušies 35 gadus, taču Covid-19 pārtrauca ne tikai laulātā pāra draudzību, bet arī viņus nonāvēja, vēsta raidorganizācija CNN.

Kīts un Gvendolina iepazinās vidusskolā un uzreiz kļuva par labākajiem draugiem. Pāra dēls Delons Ādamss sacīja, ka viņa vecākiem patika visu darīt kopā.

"Šis ir patiešām īsts mīlas balodīšu stāsts. Viņi man iemācīja, kas ir mīlestība un rūpes par citiem cilvēkiem," sacīja Ādamss.

62 gadus vecais Kīts bija kravas mašīnas šoferis un viņš pirmais izrādīja Covid-19 simptomus.

Ādamss norādīja, ka viņa 60 gadus vecā māte koronavīrusa simptomus sāka izrādīt nedēļu pēc tēva, taču Gvendolinai slimības gaita noritēja daudz smagāk. 

Gvendolina sirga ar astmu, kas slimības gaitu vēl vairāk pasliktināja. Ādamss atklāja, ka kādā dienā kopā ar māsu nolēma nogādāt slimnīcā.

Kīts un Gvendolina slimnīcā tika ievietoti 12. un 14. jūlijā. 18. jūlijā aizsaulē devās Gvendolina, bet 29. jūlijā mūžībā devās Kīts.

"Šķita, ka tēvs slimība tika kontrolēta, jo līdz 29. jūlijam viņa veselības stāvoklis bija stabils. Liktenīgajā dienā viņa stāvoklis strauji pasliktinājās, jo Kītam iestājās nieru mazspēja," skaidroja Ādamss.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu