Sestdienas horoskops: 15. augusts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 15. augustam. 

AUNS Mēness atrašanās Vēža zīmē, veicinās vēlmi izrādīt lielākas rūpes par ģimeni, atvasītēm, mājas soli. Pavadi laiku kopā ar bērniem, tiec galā ar saimniecības darbiem un vakarā parūpējies par romantisku gaisotni.

VĒRSIS Tavu prātu nodarbinās materiālas dabas jautājumi. Kāds Vērsis var apzināties, ka pēdējā laikā ir atļāvies dzīvot pāri saviem līdzekļiem, kas nozīmēs tagad būs jādomā par taupības pasākumiem.

DVĪŅI Kādam no radiniekiem var būt nepieciešama palīdzība, morālais atbalsts. Padomu ziņā nebūt neskoposies, taču otra emocijas būs pagrūti izprast, jo pēc savas būtības tu vairāk esi racionāla, lietišķa personība.

VĒZIS Jutīsies iedvesmots, apgarots, gatavs īstenot patiesās vēlmes. Kāds Vēža zīmes pārstāvis var nolemt atklāt jūtas savai simpātijai, ievirzīt kopdzīvi ar otro pusīti daudz nopietnākā, jēgpilnākā gultnē.

LAUVA Ja materiālā situācija to ļaus, būsi noskaņots doties daudzpusīgā atpūtā, kopā ar ģimeni. Taču, ja maciņš būs tukšāks, liksi lietā izdomu un tā vai citādi sagādāsi sev un tuviniekiem daudz pozitīvu emociju.

JAUNAVA Neļauj sadrūmušajai omai ietekmēt attiecības ar mājiniekiem. Lieku reizi atgādini sev, ka spriedzi lieliski palīdzēs noņemt sportiskas aktivitātes. Labsajūtu neapšaubāmi veicinās arī pirts, ūdens procedūras.

SVARI Dienas pirmo pusi gribēsi veltīt praktiskām lietām, saimnieciskajiem darbiem. Taču pēcpusdienā labprāt dosies sabiedrībā vai aicināsi viesus pie sevis. Esi apdomīgāks ar alkoholu!

SKORPIONS Labprāt uzņemsies vadošu toni tuvinieku vidū, par ko gan visi nebūs pārāk iepriecināti. Nebūtu slikti, ja tu ļautu katram pašam izlemt, ko un kā labāk darīt brīvdienā, atturētos no uzstājības.

STRĒLNIEKS Ierasto piedzīvojumu meklētāju garu var nomainīt vēlme būt mājās, izbaudīt mieru un klusumu. Šis ir piemērots brīdis, lai veltītu laiku attiecību jomai, no sirds izrunātos ar savu otro pusīti.

MEŽĀZIS Tevi pārņems filozofiskas pārdomas, kurās vēlēsies dalīties ar kādu. Nav izslēgts, ka sazināsies ar tuvāko kolēģi un izrunāsi pēdējā laika notikumus darbā. Komunikācijā ar mājiniekiem būsi diezgan noslēgts.

ŪDENSVĪRS Nav izslēgts, pieaugs tavas prasības pret dzīvi, attiecībām pret otro pusīti. Galvenais, lai tās ir saskanīgas ar reālajām iespējām! Lielākie ieguvēji būs Ūdensvīri, kuri būs gatavi kompromisiem.

ZIVIS Īsti nezināsi, ko vēlies darīt. Galvenokārt jau tādēļ, ka iegribas būs ātri gaistošas, mainīgas. Praktiskākie zīmes pārstāvji nolems laiku pavadīt lietderīgi – izkopjot māju, aktīvāk pievēršoties atvasīšu audzināšanai.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu