"Bail iedomāties, cik labi "Mavericks" var būt ar Porziņģi un Dončiču." Apskatnieks slavē Dalasas izredzes nākotnē (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs Foto: AP/Scanpix

Fanu portāla "The Smoking Cuban" apskatnieks Noā Rubenšteins ir uzskaitījis piecus iemeslus, kāpēc Dalasas "Mavericks" kluba līdzjutējiem vajadzētu būt priecīgiem, kad šī sezona noslēgsies.

Kā otro spēcīgāko iemeslu "Mavericks" fanu optimismam Rubenšteins minēja Kristapa Porziņģa un Luka Dončiča teju nebeidzamo potenciālu.

""Mavericks" ir viens no labākajiem duetiem visā līgā. Tas, iespējams, varētu būt arī pats labākais. Bail iedomāties, cik labi "Mavericks" var būt ar Porziņģi un Dončiču. [Dalasas] faniem labāk vajadzētu atsēsties un izbaudīt šovu, jo viņu rīcībā ir divi no līgas īpašākajiem talantiem," sacīja Rubenšteins.

Apskatnieks arī aicina fanus pafantazēt, cik bīstama būtu "Mavericks" vienība, ja tai būtu stabila trešā opcija uzbrukumā: "Luka un KP vidēji mačā gūst vairāk nekā 30 punktus un savāc 10 atlēkušās bumbas. Iedomājieties, kas notiktu, ja Dalasa saņemtu stabilu pienesumu no trešās opcijas uzbrukumā."

"Daudziem "Knicks" faniem tas nepatiks, bet Kristaps Porziņģis šobrīd, iespējams, izskatās labāk nekā pirms savainojuma. Savukārt "Kings" basketbolisti "burbulī" rāda sliktu sniegumu un viņu kluba fani var tikai sapņot par alternatīvu realitāti, kurā viņi Marvina Beglija vietā draftā izvēlēs Luku Dončiču," citu komandu neizmantotās iespējas ieskicē Rubenšteins.

Nobeigumā apskatnieks līdzjutējus aicināja būt pateicīgiem par to, ko "Mavericks" ir sasnieguši: "Laimīgā kārtā, Porziņģis tikko parakstīja ilgtermiņa līgumu un Lukam spēkā ir vēl viņa "pirmgadnieka" vienošanās. Šīs zvaigznes tik drīz nekur nedosies. Apstākļi Dalasā varētu būt ievērojami sliktāki, tāpēc nav vajadzības pārspīlēti reaģēt uz katru zaudējumu."

"Mavericks" NBA "burbulī" ir atlikušas vēl divas spēles, lai izdzēstu viena mača deficītu, kas viņiem ir līdz Rietumu konferences sestajā vietā esošo Jūtas "Jazz".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu