Ikvakara rutīna vai jauni eksperimenti: kā katra Zodiaka zīme uzvedas gultā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Daži cilvēki nekavējoties atklāj visus savus gultas noslēpumus, bet citiem pilnīgai atklātībai ir nepieciešams laiks. Lai gultā nebūtu pārsteigumu, jūs jau iepriekš varat uzzināt, kāda būs jūsu nakts ar noteiktas Zodiaka zīmes pārstāvi, vēsta portāls "Rambler".

Auns

Aunam nav problēmas ar potenci un libido, bet gultā viņi ir savtīgi. Viņiem ir svarīgi vispirms izbaudīt sevi, un tikai pēc tam izpatikt savam partnerim. Viņi ir diezgan konservatīvi, tāpēc pat nemēģiniet viņiem ieteikt jaunas pozas vai ko pikantu, jūs joprojām tiksiet noraidīts.

Vērsis

Vērsis ir viens no labākajiem partneriem. Parasti viņiem jau jaunībā ir izveidojusies liela pieredze, tāpēc viņi var atrast pieeju katram cilvēkam. Viņiem patīk izpatikt sev un citiem, bet jābūt uzmanīgiem. Vērsis attiecībās mēdz būt krāpnieks, tāpēc nepārliecinieties, ka jūs esat vienīgais Vērša partneris.

Dvīņi

Tāpat kā ikdienas dzīvē, Dvīņiem patīk eksperimentēt gultā, tāpēc esiet gatavi visneparastākajiem priekšlikumiem. Neļaujiet savai intīmajai dzīvei ieiet rutīnā, jo Dvīņiem ļoti ātri paliek garlaicīgi, un viņi pamet, lai dotos jaunu sensāciju meklējumos.

Vēzis

Šīs zīmes pārstāvji ir vismaigākie un taktiskākie partneri. Viņiem nepatīk eksperimentēt, tāpēc jums katru vakaru nav jāizgudro programma, lai saglabātu viņu uzmanību. Viņiem patīk sagādāt prieku un viņi var uzminēt partnera vēlmi, tāpēc tos nav iespējams aizmirst pēc vienas nakts.

Lauva

Lauvām patīk greznība un uzmanība gultā, tāpat kā viņu dzīvē. Viņi nekad nav pirmie, kas atzīst savas vēlmes, taču viņu arsenālā vienmēr ir vairāki triki, ar kuriem viņi var pārsteigt savu partneri. Lauva bieži pārsteidz viņu partnerus, radot naktij īpašu atmosfēru.

Jaunava

Viena no galvenajām vērtībām Jaunavas dzīvē ir ģimene, tāpēc viņi jau agrā vecumā atrod savas dzīves mīlestību. Tātad ne visiem izdodas atrasties vienā gultā ar Jaunavu. Ja jums patīk īslaicīga romantika, tad meklējiet tālāk. Atsakieties no šīs idejas un nesalauziet Jaunavas sirdi. Starp citu, viņas galvenie ieroči gultā ir pieticība un šķīstība.

Svari

Svari nav karsta temperamenta, tāpēc sekss ar viņiem drīzāk atgādina ikdienas rutīnu, nevis kaut ko romantisku. Tāpēc, ja vēlaties izveidot ilgtermiņa attiecības ar Svariem, vai nu esat apmierināts ar to, ko viņi jums var dot, vai arī piedāvājiet viņiem jaunus eksperimentus.

Skorpions

Visi zina, ka Skorpions ir kaislīgākā Zodiaka zīme. Viņu partneri vienmēr ir greizsirdīgi, jo zina, ka šī zīme gultā ir vissvarīgākā. Viņi pārsteidz partnerus ne tikai ar jaunu praksi, bet arī ar izturēšanos, jo intimitāte ar viņiem notiek katru reizi, tāpat kā pirmā.

Strēlnieks

Spēcīgais un nenogurdināmais Strēlnieks tiek ierindots arī starp labākajiem partneriem gultā. Viņi ir gatavi darīt jebko, lai iepriecinātu savu otro pusīti. Tomēr viņi neies gulēt kopā ar pirmo satikto cilvēku un viņiem nepatīk vienas nakts sakari. Tāpēc, ja Strēlnieks izrāda ieinteresētību, labāk ir dot viņam iespēju.

Mežāzis

Šķietami stingrie Mežāži gultā sevi parāda ļoti maigi. Viņi nav tik kaislīgi, kā šķiet, no pirmā acu uzmetiena. Intimitāte ar viņiem ir piepildīta ar jūtām un maigumu. Dažos gadījumos viņi ir gatavi tikties ar partneri un eksperimentēt, taču tas ne vienmēr notiek.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir ļoti netradicionāls skats uz pasauli un attiecībām. Tas, kas dažiem šķiet traks, Ūdensvīram var būt norma. Kad jūs iekāpjat vienā gultā ar viņu, un viņš sāk dalīties ar jums fantāzijās, nesteidzieties bēgt. Pirmkārt, eksperimenti viņam nav nepieciešami, un, otrkārt, dodiet viņam iespēju, un viņš aizvedīs jaunā pasaulē.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji no pirmā acu uzmetiena šķiet maigi un neaizsargāti, taču tas viss pazūd, kad viņi ir vieni ar savu partneri. Gultā Zivis ir patiesi atbrīvotas un parāda visu, uz ko ir spējīgas. Viņiem ir iespaidīgs darbību arsenāls, kas var pārsteigt.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu