Deviņi iemesli, kāpēc vīriešiem tik ļoti patīk nobriedušas sievietes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Nobriedušām sievietēm piemīt vairākas iezīmes un ieradumi, kas vīriešiem šķiet ļoti pievilcīgi. Uzzini, kas ir pieaugušu sieviešu trumpji, vēsta portāls "Lisa". 

Viņa ir atradusi savu stilu

Eksperimentu gadi ir pagājuši. Pieaugusi sieviete nesteidzas sekot modes tendencēm, viņa jau zina, kas viņai piestāv un kas ne. Tas attiecas uz drēbēm, frizūrām, kosmētiku un pat figūru - tā vietā, lai ieturētu dažādas ekstrēmas diētas, sieviete jau saprot, kā uzturēt sevi formā.

Viņa ir pārliecinātāka

Sievietei nav nepieciešams pastāvīgs citu cilvēku viedoklis, viņa pārstāj būt greizsirdīga par sīkumiem. Viņa arī nekautrējas paust savu viedokli. Viņa zina, kas viņai vajadzīgs - tas, ko domā citi, viņu nebiedē.

Viņa ir pašpietiekama

Finansiāli un profesionāli nobriedusi sieviete jau ir realizējusies. Viņa nav atkarīga no vīrieša, neprasa daudz dāvanu, neprasa palīdzību finanšu problēmu risināšanā.

Ar viņu ir interesanti parunāties.

Tas nenozīmē, ka jaunas meitenes ir pilnīgi dumjas. Tikai ar vecumu horizonts dabiski paplašinās, tas ir diezgan normāli un ļoti pievilcīgi.

Nav piesaistīta pie bērniem

Viņas bērni, visticamāk, ir izauguši. Nu, vai vismaz viņi vairs nav tādā vecumā, kad viņiem jāvelta viss brīvais laiks. Attiecīgi sieviete ir brīvāka attiecībām. Jaunās mātes vīriešus bieži biedē ar daudzām raizēm un pastāvīgu satraukumu par saviem bērniem. 

Viņa zina, ko vēlas seksā

Pateicoties uzkrātajai pieredzei, sieviete jau precīzi zina, ko vēlas. Viņa zina savu ķermeni, saprot, kā gūt prieku gultā (un var daudz iemācīt partnerim). Arī pieaugušām dāmām ir vieglāk piekrist dažādiem eksperimentiem. Jaunākas meitenes biežāk ir kautrīgas.

Viņa nav vēlējusies precēties

Viņa, visticamāk, jau ir bijusi laulības ostā, un, iespējams, vairāk nekā vienu reizi. Nav tā, ka viņa nevēlas, lai vīrietis būtu blakus, bet ļoti bieži pēc neveiksmīgiem oficiālo attiecību pārtraukumiem vairs nav vēlēšanās tos reģistrēt. Rodas izpratne, ka laime nemaz nav pases zīmogā. Un jauniem vīriešiem tas patīk, jo viņi, iespējams, nesteidz sevi saistīt ar nopietnām saitēm.

Viņa var jums daudz iemācīt

Viņa ar prieku var padalīties dzīves gudrībās ar savu jaunāko partneri. Vīrietim kļūst vieglāk saprast sieviešu psiholoģiju.

Viņa zina, kā rūpēties 

Nu, protams, viņa ir vecāka. Viņai jau ir izveidojies mātes instinkts. Atšķirībā no jaunas meitenes, viņa neprasa uzmanību tikai savai personai, bet viņa pati zina, kā būt gādīgai.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu