Agate Muceniece publisko foto ar tēvu no Latvijas, kurā redzama viņa līdzība ar Pāvelu Prilučniju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sava tēva dzimšanas dienā aktrise Agate Muceniece vietnē "Instagram" ievietoja sirsnīgu bērnības fotogrāfiju un pievienoja tai saviļņojošu sveicienu. 

Muceniece reti runā par savu bērnību. Tas ir saprotams, jo aktrise ir daudz pārdzīvojusi. Zvaigznes tēvs alkohola problēmu dēļ nomira agri un atstāja ģimenei daudz parādu. Agate Muceniece uzauga Rīgā. Viņas tēvs strādāja par bārmeni, bet māte par pavāri. Aktrisei ir vecāka māsa Santa. Vecuma atšķirība starp māsām ir pusotrs gads.

Agate sava tēva dzimšanas dienā vietnē "Instagram" ievietoja retu fotoattēlu. Kadrā viņa kopā ar māsu un tēvu sēž pie galda, kas burtiski ir pārpildīts ar sēnēm. Vīrietis tur abas meitas uz ceļiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agata M (@agataagata) on

"Tēti, es tev katru gadu rakstu sociālajos tīklos, cerībā, ka tu joprojām vari lasīt no turienes. Iespējams, šogad, kā vēl nekad, es gribēju ar tevi parunāties, apskaut un būt tava mazā meita. Bet godīgi sakot, es vienmēr jūtu, ka Tu esi blakus. Vienmēr un mūžīgi, es atceros un mīlu! Daudz laimes dzimšanas dienā!", Agate vērsās pie sava tēva.

Viņa aicināja fanus novērtēt tuviniekus: "Katru sekundi novērtējiet dzīvi. Tas ir mūsu lielākais dārgums!" Mākslinieces vārdi klausītājus noveda pat līdz asarām.

Pēc tēva nāves Agates ģimenei pienāca grūti laiki: mātei nācās vairāk strādāt, lai barotu meitas, savukārt Muceniecei un viņas māsai bija jāaug bez tēva. Ģimene dzīvoja trūkumā.

Aktrises fani saskatīja milzīgu līdzību starp Agates tēvu un viņas bijušo vīru Pāvelu Prilučniju, komentāros rakstot, ka viņa par vīru izvēlējās savam tēvam ļoti līdzīgu vīrieti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Павел Прилучный (@bugevuge) on

Atgādinām, ka par abu laulības galu tapa zināms šā gada sākumā. Aktieri iepazinās 2010. gada filmēšanas laukumā, bet gadu vēlāk slepeni apprecējās. Laulībā piedzima divi bērni - meita Mia un dēls Timotijs.   

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu