Otrdienas horoskops: 1. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops otrdienai, 1. septembrim.

AUNS Nedaudz pretrunīgs laiks. Proti, no vienas puses, vēlēsies strādāt viens, no otras - jutīsi nepieciešamību pēc apkārtējo atbalsta, padomiem. Panākumi tiešā veidā būs atkarīgi no tā, vai spēsi sevī rast harmoniju.

VĒRSIS Labprāt pavadīsi dienu mierīgi, nesteidzīgi, baudot tuvu, labi zināmu cilvēku sabiedrību, lēnā garā risinot iecerētos darbus. Varbūt vakarā nolemsi sagādāt patīkamu pārsteigumu savai otrajai pusītei.

DVĪŅI Nesteidzies ar secinājumiem, esi apdomīgāks patiesi svarīgās lietās! Tieši karstgalvība var radīt nejaukākos sarežģījumus, tai skaitā finansiālos zaudējumus. Mājas dzīvē valdīs patīkama gaisotne.

VĒZIS Līdz pusdienas laikam droši vari kārtot ikdienišķos jautājumus, tikt galā ar analītiska rakstura pienākumiem. Savukārt dienas otrajā pusē vairāk padosies radošas ievirzes darbi, uzlabosies attiecības ar atvasītēm.

LAUVA Ir vērts vairāk padomāt par savām vajadzībām, taču vienlaikus jāpiesargās, lai nekļūsti egocentrisks. Var rasties vēlme mainīt ikdienas ritējumu, taču ar kardināliem jauninājumiem aizrauties nevajadzētu.

JAUNAVA Tās Jaunavas, kurām šodien iekrīt dzimšanas diena, spēs sarūpēt jautrus, atmiņā paliekošus svētkus ne tikai sev, bet arī apkārtējiem. Uzlabosies sapratne ar mājiniekiem, sevišķi ar otro pusīti.

SVARI Visticamāk ne reizi vien aizdomāsies par zināšanu papildināšanu. Daži Svaru zīmes pārstāvji nespēs īsti izlemt, vai koncentrēties uz dažādiem kursiem, semināriem vai domāt par ko nopietnāku.

SKORPIONS Šī var izrādīties nozīmīga diena tavai turpmākajai profesionālajai attīstībai. Ir vērts ieskatīties likteņa sniegtajās norādēs, proti, neignorēt intuīcijas norādes, nerīkoties pretēji sirdsbalsij.

STRĒLNIEKS Der atcerēties, ka filozofiskās lietas tev nebūt nav svešas. Tāpēc nebrīnies, ja domas ik pa brīdim aizpeld eksistenciālu jautājumu virzienā. Šis ir piemērots brīdis, lai dotos pie astrologa.

MEŽĀZIS Vajadzētu būt nedaudz uzmanīgākam lietās, kuras skar juridisko dzīves pusi. Neskatoties uz to, ka pēc dabas esi patiesi piesardzīgs, šobrīd diemžēl vari nepamanīt svarīgas nianses!

ŪDENSVĪRS Alksi pabeigt iesāktos darbus un tad, cik vien ātri iespējams, ļauties tīkamākām nodarbēm. Tie Ūdensvīri, kuri dvēselē ir mākslinieki, pievienosies atbilstošai domubiedru grupai.

ZIVIS Tev izdosies noregulēt visu veidu attiecības. Tas skars gan darbu, gan privāto dzīvi. Ap sevi spēsi radīt patīkamu, draudzīgu noskaņojumu, kas palīdzēs nedaudz vieglāk tikt pie kārotā. Vakaru velti mīļotajam.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu