Seriāla "Olga" zvaigzne Sergejs Romanovičs atklāti par islāma pieņemšanu un aiziešanu no kino

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas seriāla "Olga" zvaigzne Sergejs Romanovičs intervijā atklāti runāja par cēloņiem, kāpēc pametis kino un pieņēmis islāma ticību. 

Aktieris atzina, ka strauji sācis izdegt. "Man šķiet, ka optimāli ir uzņemt ne vairāk kā vienu projektu gadā," pārliecināts ir Romanovičs. Viņš uzskata, ka neviena patiesi un no visas sirds atveidotā loma nevar neatstāt pēdas cilvēka patiesajā dzīvē.

"Šeit katrs pats izlemj, kas ir svarīgāk: sajust dzīvi tikai pēc savu varoņu tēla vai dzīvot savu," viņš atzīmēja.

Kad Romanovičs nolēma atstāt kinoteātri, viņš pārcēlās uz Stambulu. Viņš saņēma piedāvājumu piedalīties seriāla "Olga" turpinājumā. Aktieris piekrita skaisti pabeigt sava tēla stāstu. Viņš vēlējās pārliecināties, ka viņa varoni atceras kā dramatisko tēlu.

"Šis tēls man ir ļoti interesants: viņš ir tikpat dzīvotgribošs kā es. Kopumā uzskatu, ka nav nevienas lomas, kurā aktieris nevarētu sajust daļu no sevis. Mēs spēlējam tikai vienu no savas personības šķautnēm," viņš paskaidroja.

Sergejs intervijās nerunā par personīgo, taču ir zināms, ka viņš bija precējies ar dizaineri Aleksandru Golovkovu. Vēlāk pāris izšķīrās, un 2020. gada sākumā aktieris kļuva par tēvu. Ir zināms, ka mākslinieks atkal ir precējies.

Viņš uzskata, ka laimes noslēpums attiecībās ir harmonija. "Kad katrs no partneriem ir pašpietiekams un nav atkarīgs viens no otra. Kad katram ir sava personīgā telpa, kas tiek vienlīdz respektēta. Kad visas problēmas, apspiestās emocijas ir izskanējušas un kopīgi izstrādātas tā, lai neciestu no to sekām," aktieris skaidroja.

20 gadu vecumā Sergejs nolēma pievērsties islāmam un pēc tam ar ģimeni pārcēlās uz Stambulu. Sākumā viņa vecāki bija šokā, viņi baidījās, ka viņš vienkārši ticis sliktā kompānijā.

"Tagad viss ir kārtībā. Kad viņi redzēja, ka mana dzīve ir mainījusies uz labo pusi, viņi nomierinājās. Vecākam galvenais ir tas, lai bērns ir laimīgs. Tagad viņi to redz," bilda aktieris.

Sergejs aktiera profesijā nedarīja neko tādu, kas būtu pretrunā ar viņa reliģiju.

"Es prasīju, lai visām intīmajām ainām būtu dziļāks paskaidrojums, vēl viens simbolu slānis, taču izrādījās, ka tas nevienam nav vajadzīgs. Tad es sāku vienkārši atteikties no šādām lomām un tad arī no visām pārējām," atzina Sergejs.

2015. gadā Sergejs nodibināja savu ielu un sporta apģērbu zīmolu. Tagad Romanovičs pelna naudu tikai uzņēmējdarbībai un reklāmai. Viņam ir veiksmīgs blogs. Viņa personīgie ienākumi tagad ir viens miljons rubļu mēnesī (11,3 tūkstoši eiro). Aktierim ir arī savi tabu - derības, alkohols un cigaretes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu