Video "Šis puisis man atgādina Maiku Taisonu." Cīkstonis ar brutālu spērienu nopelna "biļeti" uz UFC (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kamerūnas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Tafons Nčukvi ar vienu nežēlīgu spērienu iespēja nokautēt pretinieku, pārbiedēt Deinu Vaitu un nopelnīt iespēju cīnīties UFC.

UFC prezidenta Deinas Vaita izveidotajā "Contender Series" kopā tiek sapulcināti un sacenšas perspektīvi cīkstoņi, kurus noskatījis pats UFC boss un viņa komanda. Pēdējā cīņu šovā pie iespējas cīnīties UFC ar nežēlīgu nokautu tika kamerūnietis Nčukvi.

Pēcāk par notikušo savas domas sarunā ar ESPN atklāja arī pats Vaits.

"Šis puisis man atgādina Maiku Taisonu. Fiziski, vizuāli un, protams, arī viņa cīņas stils. Viņš bilance ir 4-0 - visas četras uzvaras ir nokauti. Es neesmu redzējis pirmos trīs panākumus, bet pēdējā uzvara bija viens no nežēlīgākajiem nokautiem, ko jebkad esmu redzējis," Nčukvi sniegumu vērtēja Vaits.

Kā redzams zemāk, Vaita reakcija uzreiz pēc nokauta ļoti labi vizualizē to, cik biedējošs šis Nčukvi spēriens bija.

"Šis puisis ir dusmīgs, agresīvs un viņam piemīt neticams spēks un izturība. Mani visvairāk biedē fakts, ka viņa bilance ir tikai 4-0. Viņam nav daudz pieredzes. Nčukvi šovakar cīnījās ar puisi, kuram ir desmit cīņas. Parasti es tādu čali kā Nčukvi ieliktu attīstības programmā, bet viņš mani pārbiedēja [ar šo nokautu], līdz ar to es viņam došu iespēju UFC," cīkstoni slavēja Vaits.

Vakarā, kad pie iespējas cīnīties UFC tika Nčukvi, pie uzaicinājuma uz augstāko līmeni tika vēl trīs cīkstoņi - Fils Havzs, Aliashabs Hizrijevs un Drako Rodrigess.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu