Smaga avārija pie Bauskas. Saduroties ar kravas automašīnu, nopietnas traumas guvis vieglā spēkrata šoferis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija.
Valsts policija. Foto: Edijs Pālens/LETA

Bauskas šoseja ir autoceļš ar visintensīvāko satiksmi, un diemžēl daudzi šoferi to nepieņem kā faktu un neadekvāti riskē vietās, kur to nevajag darīt, vēsta raidījums "Degpunktā".

Avārija ar acīmredzami smagām sekām notika piektdienas rītā plkst. 8.20 pie Bauskas robežas, līkumotā, bet labi pārredzamā ceļa posmā – vietā, kur lielceļš krustojas ar šoseju, kas ved uz Skaistkalni.

"Iveco" vilcējs ar cisternu pēc sadursmes ar vieglo automašīnu "Opel Vectra" nobrauca no ceļa un apstājās grāvī. Trieciena dēļ pavecais "Opel" tika pārvērsts lūžņu kaudzē, bet tā vadītājs smagi cieta.

"Nu kas tur notika. Izbrauca priekšā un viss. Es braucu, viņš apstājās un "pa robiem". Tik liela mašīna, kā nepamanīsi! Speciāli varbūt? Tad dzēris viņš vai kas," stāsta "Iveco" vadītājs.

Dīvaino "Opel" šofera manevru redzējuši arī turpat netālu esošie strādnieki. Viņi apstiprina "Iveco" vadītāja teikto.

Mediķiem, kuri palīgā 52 gadus vecajam "Opel" vadītājam atbrauca divu ekipāžu sastāvā, notikuma vietā bija daudz darba, jo vīrietis guva vairākus nopietnus ķermeņa daļu ievainojumus un lūzumus. Cietušais vidēji smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā Rīgā. Kādēļ viņš nedeva ceļu smagajai tehnikai – vēl joprojām nav skaidrs arī ceļu policistiem. Likumsargi vēl nav gatavi atbildēt arī par to, vai "Opel" šoferis sēdies pie stūres apreibinošu vielu iespaidā.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu