Pirmdienas horoskops: 14. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops pirmdienai, 14. septembrim. 

AUNS Iespējama romantiska dēka vai citi dzīves jautrie piedzīvojumi. Precētajiem zīmes pārstāvjiem jābūt saskaņā ar sirdsapziņu, citādi problēmas būs garantētas. Ja nepieciešams, vari pievērsties ar reklāmu saistītām lietām.

VĒRSIS Visu darīsi ļoti apdomīgi, pragmatiski. Tieši nesteidzīga, pacietīga rīcība novedīs tevi pie kārotā rezultāta. Attiecībās ar apkārtējiem būsi draudzīgs, izpalīdzīgs. Mājas dzīvē tev galvenais būs miers un saticība tuvinieku vidū.

DVĪŅI Būsi gatavs apgūt ko jaunu, vēlēsies veidot saikni ar radošiem, inovatīviem amata brāļiem un māsām. Iespējams, nāksies pievērsties darba optimizācijas pasākumiem, jācenšas padarīt ikdienas veikumu nedaudz produktīvāku.

VĒZIS Centies apvaldīt emocijas, kuras brīžiem uzplaiksnīs ar manāmu jaudu. Sevišķi savaldīgam vajadzētu būt saskarsmē ar priekšniecību. Kādam Vēzim gribot negribot nāksies novērst kolēģa radītās kļūdas, nepilnības.

LAUVA Galvenais nesasteigt notikumu gaitu! Esi pacietīgāks lietās, kuras skar naudu un juridiskās formalitātes. Šodien labāk sekmēsies radošas aktivitātes, turpretim birokrātiskie jautājumi var sagādāt zināmas grūtības.

JAUNAVA Būsi labā omā, kas padarīs ikdienas gaitas daudz tīkamākas un auglīgākas. Droši vari organizēt dažādu veidu pārrunas, meklēt risinājumus sasāpējušām problēmām. Lieliski sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi.

SVARI Liela loma panākumos būs ticībai saviem spēkiem un neatlaidībai ceļā uz mērķi! Ja ievērosi šos pamatpostulātus, tad panākumi tev noteikti neies secen. Šis ir īstais brīdis, lai pierādītu priekšniecībai, apkārtējiem, uz ko patiesībā esi spējīgs!

SKORPIONS Šodien var būt nedaudz grūtāk savākties, lai veiktu ierastos darbus, jo tevī var rasties iekšējas pretrunas, vēlme sākt ko jaunu, izrauties no pelēcīgās ikdienas. Esi apzinīgs, paveic sev uzticēto un neļaujies iegribām un untumiem.

STRĒLNIEKS Lieliski pratīsi pielāgoties apkārtējiem, mainīgajai situācijai darba vidē. Vienlīdz labi spēsi pierādīt savas vispusīgās zināšanas, apķērīgumu. Nelielas aizķeršanās var radīt biroja tehnika, ķibeles ar internetu.

MEŽĀZIS Var nomākt šaubas – vai patiesi vari uzticēties cilvēkiem, ar kuriem šobrīd veido sadarbības. Zvaigznes saka priekšā, ka šī ir tikai mirkļa nedrošības sajūta, kura ātri vien pagaisīs. Vēlams vairāk uzmanības koncentrēt paveiktā kvalitātei.

ŪDENSVĪRS Pratīsi nesatraukties par ikdienišķām nebūšanām, veikli tikt galā ar uzdoto. Šobrīd droši vari īstenot dažādus radošos, ar reklāmu, izklaides jomu saistītos projektus. Veiksies Ūdensvīriem, kuri nodarbojas ar pedagoģiju, masu medijiem.

ZIVIS Pastiprinātas rūpes izrādīsi par tuviniekiem, jo sevišķi atvasītēm. Kāds Zivju zīmes pārstāvis nolems veikt būtiskas pārmaiņas mājokļa iekārtojumā vai pat apsvērs lielākas dzīvesvietas iegādi. Galvenais it visā vadīties pēc saprāta balss.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu