"Kurš saka, ka tas ir neiespējami?" Leģendārā Taisona treneris nāk klajā ar pārsteidzošu apgalvojumu par boksera potenciālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AP/Scanpix

Maiks Taisons savu ziedu dienu laikā spēja uzveikt teju jebkuru bokseri uz šīs planētas. Leģendārā boksera treneris Rafaels Kordeiro uzskata, ka Dzelzs Maiks vēl tagad būtu spējīgs sacensties augstākajā līmenī.

Maikam Taisonam rudenī ir paredzēta paraugdemonstrējuma cīņa pret citu bijušo čempionu Roju Džounsu jaunāko. Tomēr Kordeiro uzskata, ka Taisonam, par spīti viņa vecumam (54 gadi) vēl būtu pa spēkam pacīnīties arī par kādu no čempiona jostām.

Šādi trenera izteikumi ir saprotami, jo vienā no pēdējiem treniņiem viņš bija ļoti tuvu, lai "nobaudītu" visai brutālu Taisona labo "āķi"...

Sarunā ar TMZ Kordeiro sacīja: "Es ticu Maikam. Es ticu, ka viņš vēl ir uz to spējīgs. Ja viņš uz to koncentrēsies, viņš vēl var cīnīties par jostu. Kāpēc gan ne? Kurš saka, ka tas ir neiespējami?"

"Viņš katru dienu pavada zālē. Es ticu, ka labākais vēl ir priekšā. Kāpēc gan ne? Ja viņš kādu dienu gribēs pārbaudīt savu tehniku, kāpēc gan necīnīties par jostu? Viņš kļūst labāks ar katru dienu un neizskatās pēc 54 gadus veca boksera," sacīja Kordeiro

Arī Taisona gaidāmās cīņas pretinieks Rojs Džounss nesen atklāja, ka, iespējams, tomēr ir pieļāvis kļūdu, dodoties ringā pret Dzelzs Maiku.

"Viņš joprojām ir Maiks Taisons. Viens no visu laiku spēcīgākajiem un eksplozīvākajiem cilvēkiem, kuri jebkad izgājuši boksa ringā. Ja kas, iespējams, es pieļāvu kļūdu, dodoties ringā ar viņu. Maiks ir lielāks un eksplozīvāks," sacīja Džounss.

Oriģināli Taisona atgriešanās duelim bija jānotiek 12. septembrī, bet finansiālu apsvērumu dēļ tas tika pārcelts uz 28. novembri.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu